Суп із свинини відноситься до перших страв. Це зазвичай навариста, досить жирна страва, ситна, поживна, так як свинина відноситься до висококалорійних і жирних сортів м’яса.
Буде правильним готувати суп зі шматка свинини без прошарку сала на ньому. Дуже хороші смакові якості має суп, зварений на свинячих реберцях. Непогано якщо вони будуть підкопченими, в такому разі суп буде приємний аромат свіжого серпанку.
Варіантів приготування супу на свинині безліч. Суп зі свинини зручно варити в каструлі, казані, а також у чаші мультиварки.
Як приготувати суп з свининою
Щоб приготувати суп зі свинини в мультиварці, слід викласти в чашу шматок свинини (300-400 грамів), потім залити прохолодною чистою фільтрованою водою, включити режим «тушкування» і варити на даному режимі м’ясо майже до готовності. Іноді з бульйону необхідно знімати пінку.
Коли м’ясо буде відварене, його слід викласти на тарілку, нарізати на шматки, процідити бульйон від нього. У чисту чашу мультиварки слід налити трохи рослинної олії, потім пасерувати в ній дрібно нарізану цибулю, терту моркву. Коли овочі будуть готові – до них слід додати нарізану кубиками картоплю, також вилити проціджений бульйон, викласти м’ясо, посолити бульйон, додати чорний мелений перець, включити режим тушкування і довести суп зі свинини до готовності.
Це лише один із варіантів приготування супу зі свинини. Насправді в процесі приготування до такого супу можна додавати інші інгредієнти – крупи, бобові продукти (квасоля, боби), макаронні вироби, галушки з тіста та інші складові.
До супу зі свинини можна додавати рубану зелень (у тарілки), також до нього підходять сухарики із пшеничного або житнього хліба, грінки, тости, обсмажений хліб.
1 год 40 хв8
Однією з улюблених перших страв є суп із опеньками і м’ясом, т. я. у нашій сім’ї дуже люблять різні супи у будь-яку пору року. Восени я заморожую опеньки...
25 хв6
Забудьте про супи на курячому бульйоні! Цей жирний часниковий суп стане вашим новим зимовим фаворитом. Протягом багатьох століть часник використовували у багатьох кухнях через його гострий смак, а.
1 год 30 хв4
Люблю щі та супи з квашеною капустою, але цей суп перевершив усі очікування! Так смачно, що нема слів, це описати. Звичайно, доведеться трохи повозитися, але смак окупить усі ваші старання....
1 год 30 хв5
Гарячий суп для холодної зими. На сайті вже є рецепти цього супу, але “Запорізький” трохи відрізняється у приготуванні.
1 год 20 хв4
Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, представленим нижче, а також слідувати рекомендаціям, прописаним
1 год 50 хв5
Борщ з свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного.
35 хв2
Вермішелевий суп з свининою – це прекрасний варіант для ситного і смачного обіду, на підготовку якого у вас піде не більше півгодини. За такий короткий термін, перша страва...
1 год 15 хв5
Грибний суп зі свининою, доповнений овочами і дрібною вермішеллю – це блюдо, ідеально підходить для поживного і ситного обіду, який допоможе вам нагодувати всю сім’
13 год 20 хв4
Квасолевий суп з свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На підготовку доведеться витратити чимало часу, тому.
1 год 15 хв4
Суп «Харчо» зі свининою – це традиційне грузинське блюдо, яке обов’язково сподобається всім любителям пікантної їжі. Особливу “родзинку” даного страви надають рубані
9 год 0 хв6
Гороховий суп зі свининою – це навариста перша страва, яка вражає своєю густотою і яскравим смаком, перед яким неможливо встояти. Рекомендуємо вам з вечора замочити горох у воді...
1 год 25 хв5
Розсольник зі свининою і перловкою – це класика російської кухні і, ніякі заміни у вигляді рису або квасолі жодним чином не замінять основний компонент даного супу. Перловка, як...
1 год 20 хв4
Щі зі свининою і овочами – це блюдо, яке знайоме кожному з нас ще з дитинства, однак, сьогодні Вашій увазі представляється рецепт супу, приготованого не на кістці, а...
1 год 50 хв2
Рамен з яєчною локшиною виходить неймовірно апетитним, ароматним і поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим
40 хв4
Японський суп рамен в домашніх умовах виходить неймовірно насиченим, ароматним та поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування
40 хв6
Наш шлунок постійно страждає від неправильного харчування. Швидкі перекушування всухом’ятку викликають здуття, гастрити і нетравлення. Тому так важливо якомога частіше балувати
2 год 25 хв6
У цьому рецепті ви не тільки дізнаєтеся, як готувати лагман, але і познайомитеся з процесом приготування справжньої домашньої локшини. Багато часу це у вас не займе, а ось...
1 год 15 хв6
Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...