Салат «Росолье»

Салат Росолье

Я вже повним ходом складаю меню на новорічний стіл. Цього разу у мене буде велика компанія з друзів і родичів, тому їжі буде багато. Звичайно, страви повинні бути різноманітними, щоб вразити і доросле, і молоде покоління. Моє відкриття — салат “Росолье” — це золота середина!

Традиційна естонська закуска дуже нагадує улюблений нами “оселедець під шубою”. Але тут все інакше: ніяких шарів і ніякої вареної моркви, яку багато хто не любить. Замість цього буде незвичайний інгредієнт, який додасть родзинку смаку, і дуже апетитний соус! Розповідаю, як приготувати Естонський салат «Росолье»!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Відваріть буряк, картоплю і яйця. Наріжте овочі невеликими кубиками.
  • Солоні огірки, червона цибуля, очищені яблука і філе оселедця наріжте кубиками такого ж розміру.
  • Щоб приготувати заправку, змішайте сметану, майонез, гірчицю, соус з хрону і сіль.
  • Заправте салат, перемішайте і відправте його в холодильник на півгодини.
  • Наріжте курячі яйця пластинами, а петрушку дрібно порубати. Прикрасьте цими інгредієнтами салат.

Рецепт естонського салату “Росолье” потрібно записати і тим, хто любить класичні святкові страви, але не проти спробувати щось новеньке. Вибирайте якісне філе оселедця, адже це — головний інгредієнт!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь