Рецепти страв на святковий стіл
Пісний зелений борщ без м’яса – оригінальна страва для сімейного обіду. Його можна швидко та легко приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений покроковий...
Цей лимонний пиріг так сподобався всім домашнім, що я тепер готую його до чаю кожні вихідні! Ніжне тісто на масляній основі просто тане у роті. А пишна та...
Буряки я люблю з дитинства. Салат «Оселедець під шубою» завжди був на нашому святковому столі. А якою смачною виходить варений натертий буряк, заправлений смаженою цибулею!
Напередодні свят обов’язково купую трохи креветок. Чому б не порадувати себе та близьких смачним делікатесом? Готую з них не салат, а дещо смачніше. Креветочна паста домашнього приготування —.
Багато десертів забирає так багато часу, що приготувати їх у будній день практично неможливо. Тому доводиться або купувати магазинні солодощі або пити чай без частування. Але це пісоче...
Всі зимові свята родичі та друзі одностайно хочуть святкувати у нас. Вся справа в тому, що до гарячих м’ясних страв часто додаю мариновані яблука як гарнір. Запечений птах...
Розкажу вам, як приготувати чудові фаршировані печериці, яких ви раніше не куштували. Цю повноцінну страву можна подавати не лише на обід чи вечерю, а й на святковий стіл....
Варіант полуничного торта на основі бісквітного тіста буде у вас відмінним десертом не тільки до сімейного столу, але і відмінно доповнить будь-яке свято. Бісквітні коржі готуємо на основі.
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
Пекінська капуста, як овоч з нейтральним смаком добре поєднується в складі салату з м’ясом курки і кукурудзою. Популярність салату визначає його відмінний смак, просте і швидке приготування і.
Глазур для паски, яка не обсипається, — це мрія багатьох господинь. Зробити її неважко. Для такої глазурі не потрібні яєчні білки. Їх роль виконає інший, більш надійний інгредієнт....
Легкий ніжний смак, простий набір і доступність інгредієнтів, швидкість в приготуванні – це властивості салату на основі пекінської капусти з кукурудзою і крабовими паличками.
Грибні супи ідеально підходять для пісного меню. Вони смачні і ароматні, цього цілком достатньо, щоб забезпечити сім’ї повноцінний обід. Доповнивши тарілочку першого парочкою
Пісні страви можуть бути різноманітними і оригінальними! Можете в цьому навіть не сумніватися. Більш того, приготувати смачну випічку, не використовуючи при цьому заборонені в пост