Рецепти страв на святковий стіл
Хто і чому назвав м’ясний горіх саме горіхом? Ніхто вже не згадає, але сама назва, швидше за все, стосується саме кокоса. Під час готування м’ясо дуже туго стягується...
Я знайшла відмінний спосіб застосування гарніру, що залишився з вечері. Готую з нього морквяні котлети, які полюбила вся сім’я. Чоловік просто так тягає, без гарніру. А син призвичаївся...
У нашій родині суп — обов’язкова страва на обід. Тому в моєму арсеналі вже ціла колекція цікавих рецептів. Готую як традиційні борщ, юшку, щі, так і новомодні крем-супи....
У приготуванні домашніх десертів найбільше мене лякає необхідність заготовлювати тісто. Знаю господинь, які обожнюють цим займатися. Їх хлібом не годуй, дай замісити тісто на пиріжки або торт.
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало
На одне з дитячих свят на солодкий стіл я приготувала трюфельний сметанник. Нарізала його квадратиками, щоб всім вистачило. Але це не допомогло. На подив, десерт розхапали швидше, ніж...
Якщо стоїте, краще сядьте, тому що наш сьогоднішній торт «фрукти в желе» одним своїм виглядом приводить в невимовний захват. Настільки красивий, що його шкода їсти! Щоб вразити гостей...
Бувають дні, коли вранці хочеться довше повалятися в ліжку. Доводиться вибирати між повноцінним сніданком і сном. Щоб не йти на роботу голодною, я завжди запасаюся м’ясом на бутерброди....
Погодьтеся, після виснажливого робочого тижня складно мотивувати себе на кулінарні подвиги. Тому суботу я присвячую простим домашнім перекусам. Виняток становить лише випічка, від якої
Піст, дієта і особисті переваги часто змушують нас відмовлятися від улюбленої випічки. Якщо для вас це такий же стрес, як і для мене, то ви звернулися за адресою....
Впевнена, що тут є любителі солоної рибки. Я, наприклад, обожнюю різноманітні закуски, хоча і не відмовлюся від класичного оселедця з цибулею. А для тих, кому подібне блюдо здається...
Коренеплід добре гармонує з буряком. Завдяки цьому приправа знаходить насичено-рожевий колір. Рецепт покроковий дуже простий.
Пекучий коренеплід можна заготовлювати у вигляді соусів. Заправка з майонезом відмінно гармонує з м’ясом, рибою, овочами. Приготування не займе багато часу.
Нерідко для збереження коренеплоду використовується рецепт з оцтом. Овоч натирають або пропускають через м’ясорубку. Виходить насичена приправа з відмінним смаком.
Це класичний рецепт — приготування по ньому дуже просте. З лимонною кислотою виходить смачна закуска, відмінно поєднується з іншими стравами. Справитися з роботою може навіть починаюча господиня.
У зв’язку з весною і наступаючим святом 8 березня на мене накотила жага творчості, яку я реалізувала в незвичайному оформленні листкового салату. В принципі, я не дуже люблю...
У холодну пору року полуницю дістати важко, але цей мус вартий того, щоб постаратися. Саме ця соковита стигла червона ягода асоціюється з Днем Всіх закоханих не просто так....
Монастирська кухня — це окремий вид кулінарного мистецтва. Наприклад, чи знали ви, що солянку придумали в монастирі? Так-так. І готували її з двох видів риби: з осетра і...
Коли за вікном холодно і сніг хрумтить під ногами, яблучний пиріг з чаєм — один з відмінних способів скрасити вечірні посиденьки. Я як раз знайшла відмінний рецепт, який...
Цей курячий рулет я виправдано називаю королем усіх свят. Він гідно виконує всі покладені на нього зобов’язання: смачний, ситний, та ще й стіл прикрашає. Спочатку може здатися, що.