Рецепти страв на святковий стіл
Абсолютно вегетаріанський суп з овочів, грибів і вермішелі сподобається тим, хто не любить супи на жирних м’ясних бульйонах. Він не дуже калорійний, підійде також тим, хто слідкує за.
Смачний, ароматний суп із лісових опеньків та локшини. Просто чудова страва для всієї родини! Як приготувати суп з опеньками та локшиною
Хочу поділитися простим і швидким рецептом смачного та легкого супу із замороженими опеньками. Ароматний і наваристий супчик можна приготувати і зі свіжих грибів, але в мене цього разу...
Печінковий торт у мультиварці виходить дуже ніжним та схожим за текстурою на суфле. Цей рецепт можна використовувати як класичний, додаючи в торт різну начинку. Готувати торт можна
Печінковий торт із помідорами – чудовий варіант для святкової закуски. Виглядає яскраво та урочисто. Прикрасити такий торт можна по-різному, доклавши до цього свою фантазію
Надзвичайно красивою та неймовірно смачною святковою стравою є торт печінковий з грибами та сиром. Готується ця насолода дуже просто, а гриби сюди підходять будь-які, але найпростіше
Смачний та поживний рецепт класичного печінкового коржа з яловичини. Запечені в духовці коржі зберігають усі корисні властивості цього чудового продукту.
Такий тортик стане окрасою будь-якого святкового столу. Куряча печінка підходить для цього рецепту найкраще, адже вона зовсім не гірчить. Для начинки традиційно приготуємо
До вашої уваги представлений рецепт печінкового торта без використання пшеничного борошна без млинців одним суцільним шаром. За текстурою такий торт виходить ніжним, а виглядає зовні повітряним.
Casatiello Napolitano – так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.
Цимес (Tzimmes) – традиційна страва ашкеназької ізраїльської кухні. Цимес є солодким рагом, приготованим з моркви, зазвичай з додаванням сухофруктів (чорнослив, курага або родзинки)
Крабовий салат у святковому оформленні. Готується салат з крабових паличок, рису, кукурудзи та яєць – продукти та смак знайомі. Небагато фантазії – і салат у вигляді симпатичного дракончика...
Салат “Дракон” з яєць, плавленого сиру та болгарського перцю готується легко. Знадобиться лише виявити трохи фантазії та терпіння при оформленні страви.
Вже зовсім небагато часу залишилося до Нового року. За східним календарем це буде рік Зеленого Дракона. Бажаючи створити за столом казкову атмосферу, в якій хочеться загадувати бажання та.
Часто приготування квашеної капусти стає справжнім випробуванням і забирає багато часу та енергії. Багато господинь, прагнучи зробити процес шатківниці більш швидким і зручним, стали
Невелика кількість інгредієнтів створює таку закінчену та досконалу страву: гриби, печінка та свіжий помідор, присипані сиром, відмінно поєднуються між собою. Насичений смак салату
Яскравий та пікантний салат “Подих дракона” у вигляді полум’я вдало впишеться у новорічне меню на рік Дракона. Ніжний смак курячого філе та огірків чудово доповнюють
Наближаються новорічні свята, а це значить, що практично на кожному святковому столі буде присутній холодець. У кожної господині свої секрети і рецепти приготування.
Печінка тріски багата на вітаміни і поживні речовини. У поєднанні з овочами та яйцями з печінки виходить корисний та ситний салат. Вибираючи печінку тріски на полицях магазинів, бажано...
Залишилося зовсім небагато часу до Нового року. Наступний рік буде за східним календарем роком Дракона. Тому пропоную до святкового столу подати салат, оформлений у вигляді симпатичного дракона.