Рецепти страв з тіста
Манти можна готувати з різними начинками, додаючи до дрібно нарізаного м’яса різні овочі. В даному варіанті це гарбуз. Манти виходять соковитими, ароматними, подаються з томатно-часниковим соусом.
Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.
Дуже люблю справжні українські галушки! Такі, знаєте, з добротними золотистими шкварками і ароматною цибулькою. У важкі 90-ті ми з сім’єю тільки на них і жили. Правда, часом навіть...
Пісне тісто на мінеральній воді — це проста та дуже смачна основа для ваших домашніх частуваннь. Приготувати таке тісто в домашніх умовах зовсім не складе ніяких труднощів. Для...
Пісне листкове тісто в домашніх умовах зможе приготувати кожен. Кулінарний процес пройде швидко та легко за допомогою нашого покрокового рецепту. Обов’язково беріть на замітку
Такі манти можна готувати з фаршем, вони виходять схожими на хінкалі. Обов’язковою умовою є наявність у мультиварки контейнера для приготування на пару.
Смачне і апетитне частування для вашого столу – рум’яні чебуреки з соковитою м’ясною начинкою. Приготуйте поживну страву за простим домашнім рецептом і порадуйте близьких.
Пісне заварне тісто — знахідка для домашньої випічки. Приготувати такий продукт можуть навіть новачки. Кулінарний процес дуже простий та швидкий. На готовому заварному тісті виходять
Пісне тісто для вареників з картоплею — це універсальний напівфабрикат для вашої оселі. На простому тісті вареники вийдуть неймовірно ситними та яскравими до смаку.
Класичні пампушки готують на основі кефіру з додаванням в тісто цукру, солі, соди для пишності і борошна. Об’єм борошна може бути трохи більше або менше зазначеного в залежності...
Як правило, в приготуванні мантів використовується жирне м’ясо: свинина або баранина (в оригіналі). У рецепті додається також сало, щоб начинка була максимально соковитою і ніжною.
Щоб домашні чебуреки вийшли хрусткими і рум’яними, приготуйте їх з щільного тіста на воді. Начинка з м’ясного фаршу і спецій зробить блюдо ситним і ароматним.
Пісне тісто для пирога — це дуже смачна основа для ваших домашніх страв. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з...
Пісне тісто для пиріжків кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Скористайтеся для цього перевіреним покроковим рецептом нашої кулінарної добірки. Порадуйте себе і рідних апетитними
На Закарпатті готують неймовірно ароматні і ситні страви, спробувавши які неможливо не закохатися. Адже вони мають неповторний смак. Так як для їх приготування використовують тільки
Першу половину літа я день у день готувала кабачкові оладки. Що поробиш, дівати кабачки було вже нікуди. А коли запаси почали закінчуватися, перейшла на цибулю. Цибульники з манкою...
Під час останньої нашої поїздки до Львова ми з чоловіком постаралися зайти в усі знамениті заклади національної кухні. Чоловік, звичайно, був в захваті від місцевих домашніх ковбасок і.
Китайські пельмені зі скляного тіста — це легка закуска, яку можна приготувати з будь-якою начинкою. Зазвичай для цього використовують креветки, фарш або овочі. З кожною з таких начинок...
Переможець кулінарного шоу «МастерШеф» переконаний, що запорука смачних чебуреків — правильно підготовлена начинка. За словами Євгена Клопотенка, у фарш необхідно додати кілька обов’