Заготовки з кабачків на зиму
Мариновані кабачки з гірчицею виходять пікантними та оригінальними. Холодну закуску можна подавати до гарячих м’ясних страв. Особливо така заготовка гарна до шашликів.
Ніжні пікантні кабачки по-корейськи стануть вашим улюбленим салатом. Для цього рецепту відберіть молоді овочі невеликого розміру. Перед тим, як перейти до приготування салату, замочіть
Кабачок – це універсальний овоч, з якого можна приготувати салати, рагу, запекти його з овочами та м’ясом, а також приготувати смачне варення. Так як сам по собі кабачок...
Я хочу поділитися рецептом лечо з кабачків та баклажанів, який не забере у вас багато часу, а закуска вийде яскравою та дуже смачною. Звичайно, процес заготівлі зимових закаток,...
Полюбляєте експериментувати зі смаками? Навіть вас можна здивувати, запропонувавши приготувати варення з кабачка та дині. Здавалося б, несполучені інгредієнти не зможуть ужитися в одних
Перед вами рецепт ласощів, які здатні дивувати! Йдеться про бурштинове варення з кабачків. Таке варення виходить солодким, густим та дещо медовим. Цей незвичайний десерт складно оцінити за одним.
Як же добре буває взимку відкрити баночку домашньої консервації! Люблю, коли у нас в погребі збирається багато заготовок різних салатів і маринованих овочів. Хоча часто закриваю по вже.
Для цієї ікри беремо буряк і кабачки. Якщо кабачки молоді, то подрібнюємо їх цілком. Якщо ж плоди зрілі і встигли загрубіти, насіння видаляємо і жорстку шкірку зрізаємо.
Для приготування рулетиків вибирайте більш молоді кабачки. За розміром вони повинні практично збігатися з розміром огірків, інакше їх буде складно тонко нарізати і скрутити.
Якщо ви не пробували це блюдо, то обов’язково приготуйте і спробуйте. Хрусткі огірочки і ніжні кабачки з часником, морквою і перцем точно сподобаються вашим гостям.
Пікантна і неймовірно ніжна закуска готується дуже просто, а результатом ви будете дуже задоволені. З сезонних овочів, таких як кабачок і морква, приправлених пекучим часником, виходить
Свіжі кабачки зберігаються дуже недовго, а так хочеться відчувати їх смак і пізньої осені, і взимку…. Тому, пропоную приготувати вам найніжнішу овочеву ікру, яка дуже нагадує ту, що...
Якщо зберігати кабачки в цілому вигляді, то вони займають вже дуже багато місця, тому Вашій увазі представляється простий рецепт неймовірно ароматної закуски – кабачкової ікри з додаванням ріпчастої.
Рік видався багатим на кабачки? Відмінний привід заготовити смачну і просту закуску на зиму з сезонних овочів. Завдяки додаванню майонезу і прокручування компонентів через м’
Багато людей люблять лише ту кабачкову ікру, яку купують в магазині, але це можна з легкістю виправити! Приготуємо ароматну, ніжну закуску на власній кухні з доступних продуктів, яку...
Смачну і корисну закуску можна приготувати з найпростіших і доступних овочів – кабачків і помідорів. Блюдо ідеально поєднується з м’ясом, а також може «виступати» в ролі самостійної страви,.
Дуже простий рецепт ідеальної овочевої ікри, приготовленої з кабачків, моркви, цибулі та болгарського перцю. Блюдо дуже нагадує ту ікру, яку можна було знайти на магазинних полицях дуже багато.
У цьому рецепті вам пропонується приготувати кабачкову аджику, подрібнивши цей овоч на м’ясорубці з великими гратами, щоб вид аджики був зернистим. Набір інгредієнтів класичний
Кабачок хоча і сам по собі не має смаку, проте є хорошою основою для приготування аджики. У цьому рецепті вам пропонується її приготувати з додаванням томатної пасти, часнику...
Приготована за даним рецептом кабачкова аджика відрізняється від інших варіантів гострим смаком за рахунок більшої кількості гострого перцю. Ця приправа припаде до смаку більше чоловікам, так як вона.