Гавайська шаурма з куркою і ананасами

Гавайська шаурма з куркою і ананасами

Якщо подобається експериментувати зі смаками, то запропонований рецепт з фото точно сподобається, адже в домашніх умовах можна покроково приготувати гавайську шаурму з куркою і ананасами. Виходить неймовірно соковите, незвичайне і смачне блюдо.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • З курячих стегон зрізаємо зайвий жир, очищаємо м’ясо від всіх жилок і хрящиків.
  • М’ясо замаринуємо. Для цього додаємо соєвий соус, яблучний або рисовий оцет, ложечку гірчиці і все перемішуємо.
  • Ананас чистимо і нарізаємо його шайбочками.
  • Солодкий перець чистимо від насіння і ріжемо кільцями, але не дуже тонкими.
  • Огірок розрізаємо навпіл, вичищаємо насіння і нарізаємо тонкою соломкою. Аналогічно шаткуємо маринований огірок.
  • Для соусу в мисці з’єднуємо майонез, гірчицю, мед, кетчуп, а також підсипаємо чорний перець і вливаємо трохи оцту, все добре розмішуємо.
  • Товстими кружечками ріжемо червону цибулю і нанизуємо на зубочистки або шпажки.
  • Тепер ананас, цибулю і перець злегка скроплюємо олією і обсмажуємо на грилі з двох сторін до золотистих смужок.
  • Повертаємося до м’яса, шматочки дістаємо з маринаду, обсушуємо і також смажимо на грилі. Смажимо курку по 2,5-3 хвилини з кожного боку, а потім нарізаємо більш дрібними шматочками.
  • Також подрібнюємо цибулю, смужками нарізаємо ананаси і солодкий перець.
  • Підготуємо останній інгредієнт-це пекінська капуста, яку шаткуємо тонкою соломкою.
  • Тепер беремо лаваш, змащуємо соусом і починаємо викладати підготовлені інгредієнти: капусту, м’ясо, ананаси, цибулю, перець, маринований і свіжий огірок.
  • Все ще раз поливаємо соусом, загортаємо лаваш з начинкою в рулет, не забуваємо підвернути краї.
  • Шаурму відправляємо на гриль і підсушуємо з двох сторін до появи красивих золотистих смужок.

Для соковитості і пікантності готову шаурму можна зверху додатково змастити соусом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 66 оцінок, середнє 4.46 з 5 )
Залишити відповідь