Ікра з кабачків з майонезом і томатною пастою через блендер

Ніжну і танучу в роті кабачкову ікру можна приготувати за допомогою блендера. Цікавий кулінарний рецепт передбачає додавання майонезу і томатної пасти. Використовуйте ідею, щоб урізноманітнити зимові заготовки.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 50 хвДрук
  • Промиваємо кабачки, перці і ріпчасту цибулю. Перемелюємо овочі в блендері, відправляємо в каструлю і томимо близько 40 хвилин.
  • Доповнюємо масу сіллю, цукром і майонезом.
  • Далі додаємо рослинну олію і томатну пасту.
  • Відправляємо в заготовку подрібнений часник і лимонну кислоту. Вимішуємо і готуємо ще 30 хвилин.
  • Готове частування розкладаємо по стерилізованим банкам і порційно доповнюємо оцтом (приблизно 1 чайна ложка на банку). Можна закочувати.

Яскрава і смачна ікра з кабачків готова. Зберігайте в холодному місці.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь