Калорійність на 100 грам (кбжу):
15.2 г.
Білки
65.2 г.
Жири
7.0 г.
Вуглеводи
654
ккал
10 год 50 хв5
Щоб при розморожуванні шари тісту не злиплися, їх потрібно заздалегідь відокремити один від одного і розкласти по різних пакетам. Тісто з морозильної камери варто дістати заздалегідь – за.
45 хв10
Калита — солодкий обрядовий корж з діркою посередині, який випікається спеціально на свято Андрія (13 Грудня). Це дуже давнє ритуальне блюдо української кухні, що йде своїм корінням в.
20 хв6
Тарталетки за цим рецептом можна приготувати на святковий стіл всього за 5 хвилин при наявності варених яєць. Смак у такої закуски виходить приголомшливим, а готується вона досить просто....
Салатик Різдво з оселедцем
1 год 20 хв6
Ну, як же справляти свято, та й без оселедця, ну ніяк. Ми його зазвичай виставляємо на стіл шматочками з ріпчастою цибулькою і олією. Або ж ховаємо в салатики,...
яблука з горіхами в духовці
1 год 20 хв3
Цікавий варіант приготування запечених яблук – з горіхами. Домашній десерт порадує своїм яскравим смаком, ароматом і корисними властивостями. Беріть на замітку простий кулінарний рецепт!
50 хв4
Ароматні запечені яблука виходять з додаванням меду і кориці. Спробуйте приготувати простий і швидкий десерт за перевіреним рецептом. Солодкий продукт нікого не залишить байдужим.
сирна куля
2 год 0 хв6
Цей рецепт для тих, хто переситився одноманітністю і відкритий до нових оригінальних ідей. Для мене сирна куля в горіховій посипці – це про буйство кольорів і ароматів, про...
Печиво «Шишки»
30 хв6
Як тільки випадає перший сніг, по телевізору починають крутити новорічні фільми, а на сусідських вікнах з’являються паперові сніжинки, я випікаю печиво. І не просте, а святкове!
Буряковий салат з дуже смачною заправкою
20 хв4
Багатьом кулінарам цікаво, що готувати на Новий Рік 2022 з салатів, якщо дотримуєшся правильного харчування. Ця нова і цікава закуска безумовно повинна бути на святковому столі.
Сіннабони з вишнею і корицею
2 год 0 хв12
Рецепт без застосування вершкової глазурі, замість неї використовуються горіхи і цукрова пудра. Тісто ніжне, дуже смачно, обов’язково спробуйте.
акуска з баклажанів з помідорами і часником
50 хв8
Класична грузинська закуска, на приготування якої піде не більше півгодини, проте результатом ви точно будете задоволені! Баклажани і помідори, болгарський перець, приправлені часником
Солодкий гарбуз шматочками з цукром на сковороді
50 хв4
Рецепт для тих, хто вважає за краще гарбуз на десерт. Серед інгредієнтів – яблука, кориця, родзинки і волоський горіх, що робить приготовлений таким чином гарбуз справжнім царським блюдом.
Гарбуз, запечений з корицею в духовці
50 хв5
Дуже простий і швидкий рецепт гарбуза, який точно оцінять Ваші близькі люди – запечені гарбузові шматочки з добавками з меду, кориці і волоських горіхів. Корисний десерт без шкоди...
Як смачно запекти шматочки гарбуза з яблуками
1 год 15 хв4
Гарбуз – універсальний овоч, з якого можна приготувати все: починаючи від супів і закінчуючи незвичайними десертами. До того ж, цей овоч насичений корисними речовинами, які підвищують імунітет і.
40 хв8
У Грузії рулетики з баклажанів – популярна страва, в яку кладуть волоський горіх, і свіжу кінзу. Блюдо відразу стає більш пікантним і набуває оригінальний смак.
Амца – аджика абхазька
49 год 0 хв3
Через м’ясорубку пропускається гострий перець, часник, кінза, кріп, петрушка і волоський горіх. Потім туди додається сіль, хмелі-сунелі і все перемішується. Отримана маса накривається
Грузинська аджика з волоськими горіхами
1 год 15 хв15
Через м’ясорубку пропускається гіркий перець, часник, волоські горіхи і кінза. Потім туди додається сушений коріандр, кондарі (чабер), оливкова олія, білий винний оцет, сіль і
Гостра абхазька аджика без варіння
1 год 35 хв15
Пекучий перець пропускається через м’ясорубку, потім до нього додається винний оцет, часник, розпечені на сковороді спеції, сіль і подрібнені волоські горіхи.
сливове варення з волоськими горіхами
1 год 5 хв4
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
варення зі сливи без води
17 год 20 хв3
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.