Рецепти страв з капустою білокачанною
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.8 г.
Білки0.1 г.
Жири4.7 г.
Вуглеводи27
ккалЧас сьогодні — справжня розкіш. Дедалі менше годин хочеться проводити біля каструль, дедалі більше — з рідними, на природі чи за улюбленою справою. Пам’ятаю, як батьки вбивали чи.
Капуста з фаршем – одне з улюблених поєднань у нашій кухні. Чого тільки варті традиційні голубці, безліч запіканок, різні варіанти пирогів та пиріжків! Разом ці інгредієнти утворюють смачні,.
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.
Капусняк – це традиційне слов’янське блюдо, яке готують у багатьох сім’ях. Цей ароматний суп подобається всім. Адже він має дуже насичений смак: злегка кислий і в той же.
Витративши всього якихось 10-15 хвилин на підготовчі роботи, ви отримаєте смачний повноцінний обід або вечерю. Капуста виходить на смак нереально м’якою, ніжною і соковитою! І мяско теж –
Наш шлунок постійно страждає від неправильного харчування. Швидкі перекушування всухом’ятку викликають здуття, гастрити і нетравлення. Тому так важливо якомога частіше балувати
Сполучення м’яса з капустою виграшне, але далеко не всім хочеться возитися з голубцями. Це ж потрібно листя відварити, начинку приготувати, загорнути, соус приготувати і згасити.
Соковита зимова солянка виходить з грибів, капусти і помідорів. Спробуйте простий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і близьких яскравою закускою.
Щоб солянка в банках була хрусткою і яскравою за смаком, готуйте її з молодої білокачанної капусти. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваші домашні закуски.
Апетитна овочева солянка на зиму виходить з капусти, моркви і помідорів. Частування вийде соковитим і яскравим за смаком. Подавати його можна разом з гарнірами та іншими гарячими стравами.
Швидко і смачно приготувати домашню солянку в банках можна без використання грибів. Овочевий варіант вийде не менш смачним і поживним. Беріть на замітку цікаву кулінарну ідею.
Простий і смачний спосіб заготовити солянку на зиму – з овочів. Домашня холодна закуска вийде ніжною, соковитою і неймовірно ароматною. Доповнюйте нею гарніри, м’
Соковита овочева солянка виходить з додаванням помідорів. Кислуватий продукт надає їй особливий смак і аромат. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваші зимові заготовки.
Яскравий смак домашньої солянки на зиму надає томатна паста. Таке соковите частування порадує вас і ваших близьких. Його можна подавати до сімейного столу в будь-який час року. Спробуйте!
Яскравий рецепт приготування домашньої солянки на зиму – з додаванням грибів і огірків. Частування вийде соковитим і хрустким. Воно відмінно урізноманітнює як обідній, так і святковий стіл.
Соковита і хрустка зимова солянка виходить з капусти і огірків. Консервований продукт стане яскравою холодною закускою на вашому столі. Порадуйте ваших близьких або гостей смачним продуктом.
Апетитну солянку на зиму можна приготувати з грибів, капусти та інших овочів. Яскраве частування доповнить багато домашніх блюд. Також його можна подавати з гарнірами в якості поживного обіду.
Обов’язковими овочами «Дунайського» салату є солодкі перці, помідори і цибуля, але її часто доповнюють капустою, огірками і морквою. Готують такий салат починаючи з кінця літа, коли перець і.
Салат для зимового столу з цих овочів, по суті, з усіх, що є на городі, буде яскравим смаковим калейдоскопом на вашому столі і доповнить м’ясні та рибні страви....
Салат на зиму з капусти з додаванням огірка, солодкого перцю і помідорів виходить дуже смачним, адже смак його визначається складом овочів. Його відносять до добірки так званих кубанських...