Рецепти страв з оливковою олією
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки99.8 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи898
ккалМ’ясо зробить будь-який салат ситним і неповторно смачним. Салати з м’ясом найкраще робити максимально легкими, уникаючи жирних заправок на зразок майонезу.
Всім відомий салат “Цезар” отримав свою назву не на честь великого полководця, а був названий по імені людини, який його придумав, Цезаря Кардіні. Він був власником ресторану в.
Подорожуючи по різних країнах, я не можу не звернути уваги на місцеву кухню. Щось подобається, щось ні, а деякі рецепти я привожу додому і готую регулярно. Одна з...
Точно знаю, що над смачною і ароматною вечерею необов’язково стояти кілька годин. Часто готую гнізда з курячим фаршем для всієї родини. Виходить мінімум 6 великих порцій, тому вистачить.
Хто і чому назвав м’ясний горіх саме горіхом? Ніхто вже не згадає, але сама назва, швидше за все, стосується саме кокоса. Під час готування м’ясо дуже туго стягується...
Класичний томатний соус маринара — основа основ італійської кухні. Своїм букетом смаків і ароматів прикрашає піцу, випічку, пасту, рис, брускетти. Та все що завгодно!
Для мене подорожі — це не просто можливість відпочити і побачити щось нове, а й привезти парочку цікавих рецептів. Греція в цьому плані — гастрономічний рай. Там такий...
Заморожене листкове тісто стало справжнім порятунком для господинь. З ним можна швидко приготувати частування для гостей і рідних. Я завжди тримаю в морозилці кілька листів.
Коли я готую буряковий салат, саму буряк волію використовувати сирим. Мені подобається його соковитість і хрустка текстура. Але іноді без термообробки не обійтися.
Раніше я завжди вважала, що пекти домашній хліб можуть тільки господині найвищого рівня. Це займає зовсім не 5 хвилин, та й в магазині зараз такий величезний вибір. До...
Від гострих східних закусок приходжу в захват. Намагаюся пробувати щось нове кожен раз, коли йду на базар. Там в одній з крамниць торгує корінна кореянка, яка переїхала до...
Свіжі овочі, соковите м’ясо і ароматний соус – все це шаурма з куркою і соусом цацікі, яку можна приготувати в домашніх умовах. Рецепт дуже простий, шаурма виходить дуже...
У зв’язку з весною і наступаючим святом 8 березня на мене накотила жага творчості, яку я реалізувала в незвичайному оформленні листкового салату. В принципі, я не дуже люблю...
Всім прекрасно відомо, що борошняне шкодить фігурі. Я з тих, хто любить погризти сухарики або побалувати себе смачною випічкою. Єдине, що мене рятує — коржі з цільнозернового борошна....
Перший шматок, слідом за ним другий, третій … як і мед, піца дуже дивний предмет. Якщо вона є, то її відразу немає. Ділимося рецептом ситної домашньої суперпіцци, навіть...
Зізнаюся чесно, іноді в моїй кулінарній практиці трапляються страви, які починаєш любити з другого-третього разу. І не тому, що вони погані. Причина в їх особливому смаку, який потрібно...
Хіба можна не любити деруни? У мене в родині це взагалі традиційне блюдо. Зі сметанкою або соусом відлітають зі столу за пару хвилин. Я ж вирішила піти далі...
Нічого не маю проти салатів з майонезом, хоч вони і вийшли з моди. Однак після ряду зимових свят ні олів’є, ні вінегрет вже не лізуть — впевнена, я...
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна по консистенції. Але в...
Якщо ви досі пробували тільки лазанью болоньєзе, то вас ще чекає багато відкриттів в італійській кухні. Італійці готують лазанью практично з будь-яких продуктів. Перед вами якраз такий, не.