Рецепти страв з овочів
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.1 г.
Жири5.0 г.
Вуглеводи31
ккалЯкщо ви не любите сало, можливо, ви просто не знайшли свій рецепт. Розповім, як це було зі мною і моїми рідними. У моїй родині цей продукт дуже люблять....
Бувають дні, коли вранці хочеться довше повалятися в ліжку. Доводиться вибирати між повноцінним сніданком і сном. Щоб не йти на роботу голодною, я завжди запасаюся м’ясом на бутерброди....
Замість покупної ковбаси і сосисок сумнівної якості давно використовую в їжу домашню буженину і рулети власного приготування. Ароматне і ніжне м’ясо у всьому виграє у свого магазинного суперника,.
Місяць тому подруга запросила мене пообідати в одному з грузинських ресторанів. Чесно кажучи, їх в нашому місті відкрилося вже стільки, що я не очікувала нічого особливого. Катя, правда,...
Для мене подорожі — це не просто можливість відпочити і побачити щось нове, а й привезти парочку цікавих рецептів. Греція в цьому плані — гастрономічний рай. Там такий...
Побувавши пару років тому у Франції, я вперше спробувала закусочний флан. Це ніжний заливний пиріг з овочами, який там подають у багатьох ресторанах. Приїхавши додому, я відразу ж...
Ви знали, що коронна закуска Алли Пугачової — смажені огірки? Якщо ні, переходьте за посиланням, але пізніше. Тому що і у страви, яка перед вами, всі шанси зірвати...
У нашій родині за готування відповідаю я, але бувають дні, коли у чоловіка прокидається натхнення. Тоді вечерю готує він. Один з його фірмових рецептів — макарони з індичкою....
Магазинна ковбаса завжди викликала у мене багато питань. Абсолютно незрозуміло, з чого і в яких умовах її готують. Причому це не залежить від ціни: зустрічався мені і якісний...
Заморожене листкове тісто стало справжнім порятунком для господинь. З ним можна швидко приготувати частування для гостей і рідних. Я завжди тримаю в морозилці кілька листів.
Безумовно, приготовані вдома страви завжди набагато смачніше. До того ж ви впевнені в якості інгредієнтів і сумлінності технології приготування. Хліб, булочки, вареники і пельмені я
Стабільно двічі на тиждень я готую цибульні коржі. На вигляд самі звичайні і непримітні, вони виходять дуже смачними, ніби з начинкою. М’яке тісто з додаванням цибулі і часнику...
Коли я готую буряковий салат, саму буряк волію використовувати сирим. Мені подобається його соковитість і хрустка текстура. Але іноді без термообробки не обійтися.
Іноді зовсім немає часу на те, щоб приготувати домашнє м’ясо. Доводиться задовольнятися дорогими і не завжди смачними магазинними ковбасами. Думаю, цей рецепт був створений спеціально
Впевнена, що тут є любителі солоної рибки. Я, наприклад, обожнюю різноманітні закуски, хоча і не відмовлюся від класичного оселедця з цибулею. А для тих, кому подібне блюдо здається...
Морквяними пирогами свого часу любила пригощати гостей моя бабуся. Як зараз пам’ятаю, тісто таке пружинисте і яскраве, а смак випічки абсолютно ні на що не схожий. Згодом і...
Поспішаємо зробити реверанс у бік любителів рослинної їжі, і особливо цвітної капусти. Запіканка з цвітної капусти з сиром — це не тільки корисно, а ще й швидко, і...
Минулого місяця колега принесла на роботу незвичайний обід. Ми подумали, що вона була на пікніку, хоча час року все-таки не дозволяв. Але ж риба в її боксі була...
Від гострих східних закусок приходжу в захват. Намагаюся пробувати щось нове кожен раз, коли йду на базар. Там в одній з крамниць торгує корінна кореянка, яка переїхала до...
Цей соус можна залишити в прохолодному місці на кілька місяців. Завдяки кисло-солодким добавкам виходить приємний смак. Представлений рецепт покроковий стане в нагоді тим, хто хоче