Рецепти страв з болгарським перцем
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки0.0 г.
Жири5.3 г.
Вуглеводи27
ккалДуже соковита, ніжна, з яскравим смаком грибів, який вигідно підкреслюється томатом і болгарським перцем. Ця ікра готується трохи складніше, ніж попередні, але вона того варта.
Для любителів гостренького цей салат з капустою і огірком буде просто знахідкою. Величезна кількість спецій, частина з яких досить пекучі, часник – все це надає салату пікантність.
Неймовірно красивий, дуже легенький, вітамінний салатик, який сподобається всім. Тут соковиті помідори, хрустка капуста, не менш соковитий і хрусткий огірок, яскравий солодкий болгарський
Це нереально простий і швидкий рецепт смачного зимового салату. Ніяких спецій і приправ – тільки природний смак продуктів. Вам просто потрібно нарізати овочі і проварити їх буквально 5.
Дуже смачний і корисний салат зі свіжих овочів. Капустка, перець, морква і цибуля виходять хрусткими, а томати дуже ніжними. Сам салатик готується досить швидко і просто – якихось...
Часто буває, що помідори ще зелені, а на вулиці вже настали холоди. І щоб овочі не пропали, з них можна приготувати цю неймовірно смачну закуску. За смаком вона...
Це не просто закуска з томатами, а цілий холодний зимовий салат. Дуже смачний, ситний, ароматний – його можна подавати, як закуску або навіть самостійну страву. При бажанні можна...
Дуже смачний, ніжний, апетитний, соковитий салат. Пружний кальмар відмінно поєднується з пружною капустою, все це ідеально доповнюється соковитими перцем і цибулею, а унікальна заправка
Смачний легкий салат з морською капустою, який практично не містить калорій. Смак капусти відмінно доповнюється свіжим перчиком і яблуком, а оливки відмінно завершують цю композицію.
Неймовірно соковитий, легкий і дуже смачний вітамінний салатик. Тут велика кількість свіжих овочів, які просто кишать корисними властивостями. Все дуже соковите, хрустке, яскраве –
Це просто неймовірно красиві і не менш смачні брускетти. Яскраві, соковиті, ситні, з ніжним вершковим смаком сиру і рибки, свіжістю овочів і легкою гіркуватістю руколи, яка надає закусці...
У кожної господині свій смак борщу. У цьому я переконалася вже давно. У нашій родині всі готують борщ по одному рецепту, але так, як у мами, все одно...
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
Звичайно, магазинні закрутки не зрівняються з домашніми. Будь то прості огірочки, а не складні салати, Домашнє все одно буде смачніше. Адже ви можете регулювати кількість інгредієнтів на свій.
Кінець літа в моїй родині — спекотна пора у всіх сенсах. За один серпень ми хочемо встигнути і на морі відпочити, і до першого дзвінка підготуватися, і з...
Для мене улюблений салат всіх часів — вінегрет. На кожному святі шукаю очима на столі саме його. А вдома роблю цю закуску за своїм особливим рецептом. Мама часто...
Щороку я з нетерпінням чекаю появи молодої червонокачанної капусти. На смак вона схожа на білокачанну, але її червоно-лілові листи виглядають в стравах набагато ефектніше.
В одній з поїздок за кордон моя подруга познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Молодий чоловік був з Болгарії, і вже через півроку Аліна (так звали подругу) переїхала до...
Якими б спокушеними сучасними закусками з ресторанів не були наші чоловіки, а від тарілки олів’є або оселедця під шубою вони не відмовляться. У вас теж так? Мій чоловік,...
Погодьтеся, в нашому регіоні такий сир, як бринза, сильно недооцінений. З нього рідко готують повноцінні страви. Найчастіше просто нарізають скибочками і подають в складі сирної тарілки.