Рецепти страв з перцем чорним горошком
Калорійність на 100 грам (кбжу):
14.7 г.
Білки3.0 г.
Жири41.6 г.
Вуглеводи252
ккалУ домашніх умовах найчастіше солять опеньки холодним способом без стерилізації. Процес засолювання не вимагає багато часу, а грибочки виходять хрусткими і зберігають всю багату палітру смаку.
Дивно, як одне і те ж по суті блюдо можуть готувати в різних кінцях світу. Мужужі — це грузинський варіант всім відомого холодцю. Готують його зазвичай з таких...
Можна бути закоханим без пам’яті в стейки або яловичину «Веллінгтон». А по дорозі додому мріяти про тушонці, яка чекає в холодильнику. Це просте блюдо перевершує більшість м’
Як приготувати домашню юшку грибну по закарпатськи з сухих грибів український рецепт.
Давайте розповідайте-хто скільки набрав за новорічні свята? Так чи інакше, пропоную почати розвантажуватися потихеньку. І ввести в раціон легкі супи замість жирних салатів.
Як незвично думаєте ви, я теж так вважаю. Але зате таке зберігання червоної риби вважається одним з кращих. Рецепт начебто з родзинкою, а ось кета виходить божественною, як...
Цей варіант відноситься до класичних, оскільки використовується вода. На основі якої робиться сольовий розчин. Виходить теж чудово, червона рибка просалюэться рівномірно і непотрібно
Щоб купити таку рибку на ринку, потрібно досить багато грошей, тому краще купити свіжоморожену і засолити кету самостійно вдома. Зробимо її максимально смачною на смак, ніжною і жирненькой,...
Цей варіант по істині найкращий, тому що лососева рибка виходить зовсім не суха, а просочується тільки своїм соком. Соковита і дуже смачна кета з незрівнянним смаком. Ви її...
Запечені фрикадельки у вершковому соусі – ще один покроковий рецепт з фото дуже смачної страви, яка обов’язково сподобається дорослим і дітям. Для соусу можна використовувати
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.
Свинячі ніжки найчастіше використовують для варіння холодцю, так як на них він виходить смачним і наваристим, тому в даній статті розглянемо, скільки по часу як правильно варити свинячі...
Варена свиняча рулька – дуже смачне і поживне м’ясне блюдо, яке обов’язково потрібно спробувати приготувати кожному. Також свинячу рульку часто варять для приготування наваристого
Мороженого хека (тушку або філе) можна зустріти практично в будь-якому рибному відділі продуктових супермаркетів, так ця риба недорога, смачна, нежирна і корисна, тому в даній статті
Курячі лапки при правильно приготуванні можуть стати справжнім делікатесом, який буде не тільки дуже смачним, але і корисним (в них міститься багато корисних жирів, вітамінів і мікроелементів необхідних.
Курячі шиї – простий і недорогий інгредієнт для приготування курячого бульйону або холодцю, тому тим, хто ще жодного разу не варив їх буде цікаво дізнатися, скільки часу і...
Супові набори – зручний і недорогий інгредієнт для приготування смачного і наваристого бульйону для супу в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно...
Курячі крильця широко використовуються для приготування різноманітних страв і часто проміжним етапом приготування є варіння, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно
Не багато знають, що півня можна смачно приготувати в домашніх умовах, зокрема зварити (як готову м’ясну страву, або для супу або холодцю). Розглянемо докладніше, як і скільки варити.
Курячий бульйон – одне з найбільш популярний перших страв, які можна приготувати в домашніх умовах, при цьому він ситний, легкий і рекомендується навіть хворим. Розглянемо докладніше, як і.