Інгредієнти: Різні продукти
Червона горобина – це ягода, невибаглива у консервації. Заготовляти її можна як наприкінці літа (попередньо позбавивши гіркоти), так і пізно восени, коли вона стає набагато солодшою
Желе з лохини на зиму – це солодкий ароматний та корисний конфітюр домашнього приготування. Має приємний насичений смак із легкою цитрусовою кислинкою. Залізоподібна консистенція виходить
Зіті (Ziti) – традиційна страва італійської кухні. Зіті є формованою пастуою у вигляді невеликих трубочок. Зіті часто порівнюють з пенне, але у зіті кінці зазвичай зрізані по прямій...
Пастичо ді різо (Pasticcio di Riso allá moda di Cavour) – італійська запіканка, виготовлена з рису. Камілло Бенсо, перший прем’єр-міністр Італії, граф Кавур, дуже любив рис
Мігліо алла маринара (Miglio alla marinara) – традиційне італійське поєднання гарніру з пшонки з додаванням оливок та каперсів. Просте блюдо із пшонки, при цьому цікавий, незвичайний смак.
Лазанья (Lasagne) – традиційна страва італійської кухні. Лазання є запіканкою, яка готується з широких пластів пасти, що чергуються з соусами, м’ясом і сиром.
Намазка з баклажанів являє собою приголомшливу закуску. Апетитне частування не тільки урізноманітнить повсякденне меню, а й прикрасить святкове гуляння. Ароматну намазку подають із
Бутерброди з грушею та сиром – це оригінальна кулінарна ідея для ваших сніданків, перекусів і навіть свят. Така закуска виходить цікавою до смаку. Вас приємно здивує грушева насолода...
Бутерброди з консервованим тунцем – це не тільки дуже смачна, але ще й корисна страва, яку можна приготувати, як до сніданку, так і для перекусу. Ніжна риба відмінно...
Бутерброди з паштетом – досить бюджетна страва, якою можна перекусити або доповнити будь-який прийом їжі. Такий варіант закуски здивує вас збалансованим та яскравим смаком.
Бутерброди з ковбасою та сиром можуть трохи нагадувати вам міні-піцу. Готується закуска в духовці і подавати її можна в теплому вигляді, а тягучий сир додасть ще більше балів...
Суп «Рататуй», як страва французької кухні, готується подібно до овочевого рагу з таким же ім’ям, але до нього додаються курячий бульйон з консервованою квасолею.
Томатний суп з квасолею – це апетитна, навариста та насичена за смаком страва для вашого ситного домашнього обіду. Подавайте гарячий суп із хлібом, зеленню та іншими доповненнями до...
Журавлинний чай готується з доступних інгредієнтів. Вітамінний напій – це чудовий спосіб підтримати імунітет у сезон простудних захворювань. Ароматний чай готується нескладно.
Чай з брусницею – це ароматний зігріваючий напій, який актуальний у будь-яку пору року. Приготувати такий яскравий чай зможе кожен у домашніх умовах. Для цього скористайтеся нашою кулінарною.
Смузі з фруктів, як корисний напій, малокалорійний і смачний, може у вас бути альтернативою солодощам, особливо для дітей. Фрукти для смузі вибираються сезонні, подрібнюються лише блендером та доповнюються.
Смузі з чорницями – це напій для людей, небайдужих до свого здоров’я. Він підходить для сніданку або перекушування протягом дня, оскільки є досить ситним. А калорійність чорничного смузі.
Смузі з чорницею та молоком за своїми поживними властивостями добре замінюють сніданок або перекус протягом дня. У цьому рецепті, простий варіант з молока та чорниці, вам пропонується доповнити.
Ягоди та нарізаний на невеликі шматочки банан вирушають у чашу блендера. Потім все заливається молоком, додається мед та збивається до однорідної маси. Виходить освіжаючий та корисний напій.
Смузі з полуниці та банана з молоком – це густий, смачний та корисний напій, у якому зберігаються всі корисні речовини, що містяться у вихідних інгредієнтах (вітамін С, Е,...