Рецепти страв з цукром-піском
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири99.7 г.
Вуглеводи398
ккалЧасточки помідорів з цибулею на зиму в цьому рецепті готуємо по найпростішому, але перевіреному і надійному варіанту. Вибираємо неперезрілі помідори м’ясистого сорту, щоб в гарячому
Полуничний торт з кремом-чіз-десерт смачний і затребуваний. У цьому рецепті готуємо крем на сирі з цукровою пудрою, що зменшує солодку нудотність торта, а густа текстура дозволяє акуратно вирівняти.
Торт з красивим ім’ям “Молочна дівчинка” останнім часом став досить популярним серед інших тортів, і це ім’я пов’язане з німецьким виробником згущеного молока.
Заморожена полуниця дозволяє кожній господині готувати смачний десерт в будь-який час року. У цьому рецепті вам пропонується спекти відразу три бісквіта і з них зібрати 2 полуничних торта.
Шоколадний торт з полуницею – це кондитерський шедевр, перед яким ніхто не залишиться байдужим. Готують такі торти за двома варіантами: з випічкою коржів і без неї. У цьому...
Варіант полуничного торта на основі бісквітного тіста буде у вас відмінним десертом не тільки до сімейного столу, але і відмінно доповнить будь-яке свято. Бісквітні коржі готуємо на основі.
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
Пісні страви можуть бути різноманітними і оригінальними! Можете в цьому навіть не сумніватися. Більш того, приготувати смачну випічку, не використовуючи при цьому заборонені в пост
Пекти Великодні частування для мене справа нова і цікава. Пристрастилася Я до нього зовсім недавно, коли доньці було трохи більше року. За цей час спекла неймовірно смачні краффіни,...
Узвар-один з найулюбленіших напоїв для українців. Це не звичайний компот зі свіжих фруктів, а узвар із сухофруктів засушених і тому дуже ароматних. Саме тому у нього концентрований запах.
На сьогоднішній день багато людей продовжують думати, що випічка не вийде смачною без молока і вершкового масла. Існує величезна кількість рецептів, які спростовують це. М’
Перепробувавши всі варіанти, я зрозуміла, що бісквіт на окропі виходить найвищим і пишним! Молоко і крохмаль якось забивають випічку. Принаймні, у мене повітряні бісквіти з цими інгредієнтами не.
Удосконалюючи свою кулінарну майстерність, я вийшла на новий рівень! Чергові коржі без дріжджів вийшли смачніше, ніж будь-яка випічка з улюбленої пекарні під будинком.