Рецепти страв з цукровою пудрою
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири99.8 г.
Вуглеводи374
ккалПриготувавши один раз шарлотку зі свіжими яблуками і сиром, і отримавши високий, пишний і ароматний десерт ви будете повторювати цей рецепт раз за разом. Доповнимо класичні інгредієнти ніжним.
Чи знаєте ви, що слово “шарлотка” прийшло до нас з Франції і буквально означає “яблука, запечені в тісті”? Звичайно, з часом рецепт максимально спростили, але смак і зовнішній.
Шарлотка, приготована на основі кефіру і печена в мультиварці, напевно, порадує любителів «мокрих» пирогів, так як десерт виходить дуже ніжною і танучою в роті. Зробивши один раз шарлотку...
Для того щоб порадувати своїх близьких людей – досить найпростіших інгредієнтів, таких як сметана, борошно, яблука і трохи вільного часу. В результаті ми отримаємо класичну шарлотку на основі.
Для всіх тих, хто бажає виключити зі свого раціону шкідливі солодощі – є рішення. Готуємо солодкі і корисні цукати з яскравого гарбуза – це відмінна альтернатива всім покупним...
Рулет з вишнею – найулюбленіші ласощі всіх членів сім’ї: від малого до великого. Це частування просто не залишає шансів іншим десертам! Тільки уявіть: ніжний бісквітний
Це експрес-варіант смачних вишневих пиріжків на готовому листковому тісті. Вам не доведеться витрачати час на його приготування – потрібно просто купити готовий продукт в магазині.
Любите сир? Тоді пиріжки на сирному тісті для вас. Ніжна, ароматна, з легким сирним смаком основа і кисло-солодка начинка ідеально гармонують один з одним. А цукрова пудра при...
Цей соус ідеальний для руколи. Заправка виходить кисло-солодкою. А всім відомо, що солодкість і кислота поглинають гіркоту, якою так знаменита рукола. Соус підійде також до всіх овочевих салатів.
Цей рецепт оцінять ті, хто не хоче возитися з тsстом і опарою. Або просто якщо є обмеження за часом. При цьому сіннабони вийдуть вони не менш смачними, як...
Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш ніжними і соковитими. Незважаючи...
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’язково залишаться дуже і дуже смачними.
Дивлячись на список інгредієнтів, ви, можливо, подумаєте, що перед вами складний рецепт, але це помилка. Продукти будуть потрібні найпростіші, а готувати ці булочки дуже легко.
Ще один варіант простої, але по-справжньому смачної паски. Повітряна, немов пухнаста, смачна, ароматна – така паска сподобається всім. Вона виходить не дуже вологою, але і не надмірно сухою.
Це просто неймовірно легкий в приготуванні рецептик паски. По суті, він не особливо відрізняється за складністю від тієї ж шарлотки або будь-якого іншого подібного пирога.
Краффіни стали просто мега-популярними в останні роки. Вони також готуються з дріжджового тіста, але відрізняються самою технологією приготування і великою кількістю вершкового масла.
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується мигдальне борошно, що підсилює характерний.
Це класичний рецепт паски. Він підійде тим, хто готує святкові ласощі вперше або просто консервативний. Легка, повітряна, немов пухнаста – вона дуже ніжна і злегка волога всередині.
Зараз практично в будь-якому кафе можна знайти шматочок ніжного чізкейку. Цей американський десерт здорово прижився у нас і завоював народну любов! Але що якщо ми запропонуємо приготувати щось.
Чізкейк по-краківськи, або Краківський сирник, як його називають на батьківщині — частування абсолютно особливе. Відрізняється від іншої сирної випічки неймовірно повітряною, вершковою