Інгредієнти: Насіння і горіхи
Що можна приготувати на Новий Рік 2022, щоб було не тільки смачно, але і корисно? Новий і цікавий покроковий рецепт з фото салату з буряком і мандаринами сподобається...
Рецепт без застосування вершкової глазурі, замість неї використовуються горіхи і цукрова пудра. Тісто ніжне, дуже смачно, обов’язково спробуйте.
Простий рецепт овочевого супу всього з трьох інгредієнтів – брокколі, кабачки і ріпчастої цибулі. Для ситості і смакових відтінків також додамо кедрові горішки, оливкову олію та італійські трави.
Класична грузинська закуска, на приготування якої піде не більше півгодини, проте результатом ви точно будете задоволені! Баклажани і помідори, болгарський перець, приправлені часником
Рецепт для тих, хто вважає за краще гарбуз на десерт. Серед інгредієнтів – яблука, кориця, родзинки і волоський горіх, що робить приготовлений таким чином гарбуз справжнім царським блюдом.
Дуже простий і швидкий рецепт гарбуза, який точно оцінять Ваші близькі люди – запечені гарбузові шматочки з добавками з меду, кориці і волоських горіхів. Корисний десерт без шкоди...
Гарбуз – універсальний овоч, з якого можна приготувати все: починаючи від супів і закінчуючи незвичайними десертами. До того ж, цей овоч насичений корисними речовинами, які підвищують імунітет і.
Коли гості на порозі, а пригостити їх нічим – вихід є. Готуємо швидкий, але дуже смачний і оригінальний десерт: гарбузові шматочки карамелізовані завдяки меду. Таке блюдо підійде, як...
На сковороді обсмажується маринована в соєвому соусі курка. Окремо смажиться болгарський перець з цибулею, баклажаном, стручковою квасолею і часником в соусі теріякі з соєвим соусом.
Універсальна і швидка закуска з кабачків з соєвим соусом і часником – простий рецепт, який не займе вас довше, ніж на 5 хвилин. Головний плюс цієї страви полягає...
У Грузії рулетики з баклажанів – популярна страва, в яку кладуть волоський горіх, і свіжу кінзу. Блюдо відразу стає більш пікантним і набуває оригінальний смак.
Через м’ясорубку пропускається гострий перець, часник, кінза, кріп, петрушка і волоський горіх. Потім туди додається сіль, хмелі-сунелі і все перемішується. Отримана маса накривається
Через м’ясорубку пропускається гіркий перець, часник, волоські горіхи і кінза. Потім туди додається сушений коріандр, кондарі (чабер), оливкова олія, білий винний оцет, сіль і
Пекучий перець пропускається через м’ясорубку, потім до нього додається винний оцет, часник, розпечені на сковороді спеції, сіль і подрібнені волоські горіхи.
Вийде ароматний, густий, солодкий, але досить міцний напій. Час приготування 30 хвилин. Час настоювання 20 днів. З приводу розбивання кокоса, якщо його зверху бити, потрібно велике зусилля.
Дуже смачний і легкий в приготуванні салатик – просто натріть на тертці всі інгредієнти, змішайте, залийте соусом, і готово. Солодко-кисле яблуко, соковита і хрустка капуста
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
Навіть щільні красиві плоди можуть бути всередині зіпсовані хробаками. Якщо є сумніви в якості продукту, опустіть ягоди в підсолену воду з невеликою кількістю лимонної кислоти.
Дуже смачне варення з ревеню у вас вийде за даним рецептом. Свіжість самої рослини, яскраві нотки цитрусових і пряний аромат бадьяна і кориці – все разом робить смак...