Каша з рису на молоці з гарбузом і родзинками
55 хв3
З настанням збору врожаю саме час приготувати ніжну кашу з рису і гарбуза, а також доповнити її родзинками, які відмінно доповнюють і відтіняють смак головних компонентів. Для готування...
Солодкий гарбуз шматочками з цукром на сковороді
50 хв4
Рецепт для тих, хто вважає за краще гарбуз на десерт. Серед інгредієнтів – яблука, кориця, родзинки і волоський горіх, що робить приготовлений таким чином гарбуз справжнім царським блюдом.
1 год 30 хв6
Супер смачна і корисна запіканка без борошна і манки. Готувати її просто і швидко. Такий натуральний десерт можна доповнити горіхами, фруктами і медом.
Сирна запіканка з родзинками без манки
1 год 35 хв10
Який класичний рецепт запіканки обходиться без родзинок. Десерт виходить пишним, смачним і соковитим. З такою запіканкою ваш день почнеться ідеально.
21 хв10
Літо – час активного споживання рідини. Навіть невелика прогулянка під сонечком не пройде без пиття. Але не всі напої можуть втамувати спрагу так добре, як квас. Саме тому...
69 год 0 хв5
Ми з сусідами по дачі — кращі друзі. Поки я підживлююся мудростями в садівництві від Віри Борисівни, чоловік мотає на вус поради дядька Толі. Він і шашлик готує,...
2 год 40 хв
Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш ніжними і соковитими. Незважаючи...
1 год 50 хв
Ще один варіант простої, але по-справжньому смачної паски. Повітряна, немов пухнаста, смачна, ароматна – така паска сподобається всім. Вона виходить не дуже вологою, але і не надмірно сухою.
паска Краффін
3 год 15 хв
Краффіни стали просто мега-популярними в останні роки. Вони також готуються з дріжджового тіста, але відрізняються самою технологією приготування і великою кількістю вершкового масла.
сирна паска без дріжджів
2 год 10 хв
Не любите возитися з дріжджовим тістом? Цей рецепт для вас. Паска виходить надзвичайно пишна, повітряна, з ніжним сирним смаком. Додатковий ефект ласощам додасть нестандартна начинка
Як приготувати повітряну мигдальну паску
2 год 10 хв
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується мигдальне борошно, що підсилює характерний.
2 год 50 хв
Це класичний рецепт паски. Він підійде тим, хто готує святкові ласощі вперше або просто консервативний. Легка, повітряна, немов пухнаста – вона дуже ніжна і злегка волога всередині.
Буряковий салат Монгольська гірка
30 хв6
Буряк — один з найпоширеніших овочів на планеті. Він не росте тільки в Антарктиді. Тому і рецептів з ним існує величезна безліч. З нього готують навіть гравлакс і...
Салат з куркою і волоськими горіхами
45 хв5
На святковий стіл я намагаюся подавати салат з куркою. Це м’ясо не таке важке, але ж жирного і ситного і так зазвичай предостатньо. На минулий Новий рік вперше...
Марокканський морквяний салат
15 хв3
Існує відразу кілька причин полюбити цей салат зі свіжої моркви. По-перше, він дійсно дуже смачний. Лимонний соус, терпкі і пряні спеції перетворюють моркву в щось приголомшливе.
Салат Пікова дама
30 хв3
Якщо ви шукаєте рецепт оригінального салату, вважайте ви його знайшли. Салат “Пікова дама” — це те, що потрібно! Ця страва носить настільки цікаву назву, оскільки її часто викладають.
1 год 10 хв8
Серед усієї випічки найбільше люблю пироги. З величезної кількості рецептів можна знайти як прості і швидкі, так і хитромудрі, більше нагадують торт. А нещодавно я знайшла золоту середину....
2 год 40 хв10
Чізкейк по-краківськи, або Краківський сирник, як його називають на батьківщині — частування абсолютно особливе. Відрізняється від іншої сирної випічки неймовірно повітряною, вершковою
1 год 5 хв8
У багатьох кулінарних рецептах, а особливо у випічці, використовують яйця. І дуже часто їх поділяють на жовтки і білки. Думаю, у вас теж траплялося так, що після приготування...
1 год 10 хв8
Якщо ви давно шукали рецепт красивого і ситного десерту з простих інгредієнтів, обов’язково спробуйте приготувати ці чудові млинці в духовці. За рахунок додаткового запікання