Страви з томатною пастою
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.3 г.
Жири16.7 г.
Вуглеводи80
ккалНайчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
Знайомства з цим воістину чарівним блюдом краще почати з класичного узбецького рецепта. Соковитий, неймовірно смачний, ароматний – відірватися просто неможливо. Ніжне м’
Часто буває, що помідори ще зелені, а на вулиці вже настали холоди. І щоб овочі не пропали, з них можна приготувати цю неймовірно смачну закуску. За смаком вона...
У кожної господині свій смак борщу. У цьому я переконалася вже давно. У нашій родині всі готують борщ по одному рецепту, але так, як у мами, все одно...
Ще зі студентських часів я звикла готувати борщ з баликом і на кефірі. Іншого смаку у цієї страви навіть не знала. Тому коли я спробувала у Львові пісний...
Всі мами як мами, а моя — вигадниця. У той час як однокласники кривилися і стогнали над тарілкою борщу, я з задоволеним виглядом виловлювала фрикадельки. Ні, моя мама...
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
Коли я думаю про саме затишне і домашнє блюдо, на думку відразу приходять тефтелі з томатною підливою. У моєму будинку вони просто нарозхват. Ароматний густий соус подобається як...
Солянка цікава тим, що існує десятки способів її приготування. Зміна одного інгредієнта дасть Вам абсолютно нове блюдо. Я недавно відкрила для себе пряний супчик родом з Грузії. Його...
Класичний томатний соус маринара — основа основ італійської кухні. Своїм букетом смаків і ароматів прикрашає піцу, випічку, пасту, рис, брускетти. Та все що завгодно!
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало
Багато любителів піци намагаються повторити це класичне італійське блюдо у себе на кухні. Але домашня піца далеко не завжди виходить з хрусткою скоринкою як в ресторані. На щастя,...
Місяць тому подруга запросила мене пообідати в одному з грузинських ресторанів. Чесно кажучи, їх в нашому місті відкрилося вже стільки, що я не очікувала нічого особливого. Катя, правда,...
Цього року у нас квашена капуста стала стратегічним запасом — наготували її стільки, що кінця банкам не видно. Звичайно, просто так їсти її набридає, щі остаточно приїлися, а...
Досвідчені господині знають, що купувати фарш в магазині не варто. Якість у нього досить сумнівна. Краще піти на ринок в кінці дня і сторгувати пристойний шматок м’яса. І...
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких.
Мою рідню хлібом не годуй, а пельмені повинні бути на столі. Їх у нас цінують вище будь-якого делікатесу. Причому магазинні пельмені чоловік не котирує, та й страшно годувати...
Не можу назвати себе працьовитою господинею. Якби не діти, прибиралася б в будинку раз на місяць. Не те що я заради них прибираю, просто вони мені ще й...
Рецепт сьогодні простий, як ви любите, але не без вигадки. Традиційний Польський бігос з капусти, сподіваюся, пробували багато хто з вас. Класичний варіант підкорює домашньою ситністю і зігріваючим.
Фрикадельки можна запекти з підливою і картоплею. Так для ситного обіду або вечері можна відразу приготувати основне блюдо і гарнір. При цьому плюс рецепта в тому, що всі...