Рецепти страв з зеленню
У салатницю відправляється відварене куряче філе, нарізана селера, зелень, горіхи, мак і половинки винограду. Далі туди додається сіль, чорний мелений перець, все заправляється майонезом і перемішується.
Теплі салати, як страва східної кухні, приготовані з м’яса і овочів, подаються самостійною стравою і замінюють повноцінний обід або вечерю. Готуємо теплий салат з класичного поєднання яловичини з.
Ще один цікавий рецепт маринування ріпчастої цибулі. Її можна подавати до слабосоленого оселедця, м’яса, додавати в різні закуски і салати. Або просто загорнути мариновану цибулю в лаваш, це.
Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, представленим нижче, а також слідувати рекомендаціям, прописаним
Салат з баклажанів з помідорами і кінзою підходить для швидкого і ситного перекусу або легкої вечері. Закуску заправляють майонезом, але при бажанні в якості заправки використовують сметану або.
Смачний салат з дуже цікавим і гармонійним поєднанням інгредієнтів. Рукола володіє яскравим смаком з невеликою гіркуватістю, що надає салату пікантність. Сьомга-соковита, ніжна і злегка
Не знаєте, чим же таким перекусити? Рекомендуємо приготувати просту і дуже смачну італійську страву нашвидкуруч. Ви переконаєтеся, що кращого варіанту, ніж брускетта з моцарелою та
Смак і аромат копченостей ідеально доповнюють страви з бобовими, і, зокрема, суп з квасолею. Аромат підкопченого м’яса робить бульйон більш апетитним, а квасоля насичує корисними речовинами.
Долма по-азербайджанськи – цікаве і смачне блюдо, яке можна подати не тільки в будні, а й на святковий стіл. Для начинки використовується м’якоть баранини і велику кількість пряної...
Цей рецепт для любителів незвичайних смаків. Урізноманітнити улюблене варення можна додавши апельсин. Легка цитрусова нотка добре поєднується з полуничним ароматом.
Перша страва, приготована за цим рецептом, має дуже насичений вершковий смак і аромат. Такий супчик можна приготувати дуже швидко і витратити мінімум сил. У складі тільки натуральні інгредієнти,.
Виявляється, щоб приготувати чудову закуску з кабачків, овочі не потрібно обсмажувати в олії та додавати до них майонез. Все набагато простіше та не менш смачно! Євген Клопотенко розповів,...
Дуже оригінальний рецепт бутербродів – зі стиглим авокадо, червоною ікрою, лаймом і часником. Таке поєднання інгредієнтів напевно сподобається кожному, хто тільки встигне спробувати. Саме “
Горіховий присмак руколли, солодкість буряка і солонуватий смак «фети» – мікс смаків незвичайний, але салат з них, та з оригінальною заправкою, виходить ніжним і легким. Він буде у...
Салат із запечених баклажанів з сиром і кедровими горішками підкорить всіх, хто любить експериментувати з продуктами і пробувати нове. Салат має шикарний зовнішній вигляд, а маринад робить закуску.
Борщ з свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного.
Рецепти салатів з сьомгою є в кулінарній книзі кожної господині. Слабосолона сьомга дуже хороша сама по собі, а в поєднанні з вареними яйцями і соковитим огірком ви отримаєте...
Смачний і наваристий суп з індички виходить з стегнової частини птиці. Соковиті м’ясні шматочки в поєднанні з овочами створюють неповторний смак і аромат. Беріть на замітку кулінарну ідею!
Даний рецепт трохи відрізняється від традиційного, так як замість майонезу ми будемо використовувати вершковий сир: або з зеленню, або звичайний класичний.
Продукти для такого салату знайдуться в будь-якому холодильнику. Але, незважаючи на абсолютно простий склад, блюдо виходить дуже ефектним. Весь секрет – у формуванні закуски рівними шарами.