Великодні рецепти
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується мигдальне борошно, що підсилює характерний.
Це класичний рецепт паски. Він підійде тим, хто готує святкові ласощі вперше або просто консервативний. Легка, повітряна, немов пухнаста – вона дуже ніжна і злегка волога всередині.
Влітку я намагаюся щодня їсти легкі салати із зеленню. Такий перекус насичує організм, при цьому не перевантажуючи шлунок. А починаючи з осені і до самої весни я готую...
Все літо я чекала відкриття сезону майонезних салатів. Так, вони калорійні, важкі і не найкорисніші, але такі бажані! У дитинстві я обожнювала “Мімозу”
Буряк — один з найпоширеніших овочів на планеті. Він не росте тільки в Антарктиді. Тому і рецептів з ним існує величезна безліч. З нього готують навіть гравлакс і...
Якими б спокушеними сучасними закусками з ресторанів не були наші чоловіки, а від тарілки олів’є або оселедця під шубою вони не відмовляться. У вас теж так? Мій чоловік,...
Так уже повелося, що в моєму будинку листкові салати на основі відварених овочів і майонезу починають готувати з середини осені і аж до лютого. Адже в цей час...
Місяці два тому на першому поверсі нашого будинку відкрився Грузинський ресторан. Ми з іншими матусями спершу сильно обурювалися. Думали, буде шумно ночами. Але потім сходили в нього самі,.
Салат «Яблучко» я вперше спробувала в гостях у мами моєї подруги. Спершу здалося, що переді мною стоїть знайома «Мімоза», але щось було не так. Я не втрималася і...
Звичайно, смачно приготувати закуску з червоної риби і авокадо досить просто. А ви спробуйте зробити шедевр з жмені печериць, однієї грудки курячого філе і пари курячих яєць. Як...
Цього року у мене зберуться всі друзі і родичі. Вирішили влаштувати бенкет горою. З подругами вже домовилася про закуски, які легко можна привезти з собою. А я буду...
Всі ми знаємо, що якщо подати страву оригінально і естетично, тоді воно буде подвійно смачніше. Адже спочатку ми оцінюємо їжу за її зовнішнім виглядом. Звичайними частуваннями зараз нікого.
Всім відомий салат “Цезар” отримав свою назву не на честь великого полководця, а був названий по імені людини, який його придумав, Цезаря Кардіні. Він був власником ресторану в.
Ще 50 років тому ніхто навіть не чув про вершкові лікери. Вважається, що «Бейліс» був першим у своєму роді. І нехай рецепт цього напою тримається виробником в найсуворішому...
Хто і чому назвав м’ясний горіх саме горіхом? Ніхто вже не згадає, але сама назва, швидше за все, стосується саме кокоса. Під час готування м’ясо дуже туго стягується...
У приготуванні домашніх десертів найбільше мене лякає необхідність заготовлювати тісто. Знаю господинь, які обожнюють цим займатися. Їх хлібом не годуй, дай замісити тісто на пиріжки або торт.
Бувають дні, коли вранці хочеться довше повалятися в ліжку. Доводиться вибирати між повноцінним сніданком і сном. Щоб не йти на роботу голодною, я завжди запасаюся м’ясом на бутерброди....
Коренеплід добре гармонує з буряком. Завдяки цьому приправа знаходить насичено-рожевий колір. Рецепт покроковий дуже простий.
Пекучий коренеплід можна заготовлювати у вигляді соусів. Заправка з майонезом відмінно гармонує з м’ясом, рибою, овочами. Приготування не займе багато часу.
Нерідко для збереження коренеплоду використовується рецепт з оцтом. Овоч натирають або пропускають через м’ясорубку. Виходить насичена приправа з відмінним смаком.