У кулінарних книгах будь-якого народу можна знайти величезну кількість рецептів каші. Її можна сміливо вживати і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Вона зігріє в холоди і наситить організм корисними речовинами.
Як приготувати кашу з гарбуза
Ми знаємо безліч варіантів приготування каші з круп, і практично забули інші не менш цінні продукти. Наприклад, сонячний гарбуз стали використовувати лише як атрибут веселого свята Хеллоуїн. Хоча раніше його називали “їжею богів”! Чудо-овоч хороший і в свіжому, і в запеченому, і в смаженому вигляді. Супи, оладки, запіканки, десерти, пироги, салати – лише невелика частина страв з жовтої трав’янистої рослини. І від великого смаженого гарбузового насіння мало хто відмовиться. Смачні рецепти каші з гарбуза з додаванням круп надають їй подвійну силу – овоча і злаків.
П’ять найбільш часто використовуваних інгредієнтів в рецептах:
- Гарбуз.
- Цукор.
- Молоко.
- Вершкове масло.
- Пшоно.
Соковитий помаранчевий кабачок відмінно поєднується з пшоном, рисом або вівсянкою. Урізноманітнити смак гарбузика можна родзинками, цукатами або горішками. Не поспішайте розкладати кашу по тарілках. Дайте їй трохи потомитися в ароматному теплі. Перед подачею щедро полийте медом і топленим маслом. Прощальний яскравий привіт минаючого літа збере за столом цінителів правильної їжі, допомагаючи впоратися з похмурою осінньою нудьгою!
1 год 20 хв2
Пшоняна каша не у всіх асоціюється зі смачною їжею. Ми перевернемо ваше уявлення про цей продукт. Пропонуємо Вам за цим простим рецептом приготувати чудову кашу з гарбузом і...
1 год 50 хв4
Пшоняна каша з гарбузом і родзинками – не просто смачна страва, але і дуже корисне поєднання продуктів. Причому готувати її можна без цукру, так як в гарбузі і...
1 год 15 хв4
Пшоно, як і багато інших видів круп, містить велику кількість клітковини. Клітковина допомагає роботі кишечника, тому такі страви необхідно включати в свій раціон харчування.
1 год 25 хв8
Пшоняна каша – проста, але дуже корисна їжа. Готувати її можна різними способами, додаючи всілякі овочі і фрукти. Ми будемо варити пшоняну кашу з замороженого гарбуза.
1 год 30 хв4
Коли готуєш пшоняну кашу в духовці, то вона завжди нагадує далекий смак дитинства, коли бабуся на сніданок подавала пшоняну кашу з гарбузом прямо з печі. Тому якщо вам...
1 год 25 хв4
Готувати в мультиварці Редмонд – одне задоволення. У цьому рецепті розберемо приготування смачної і корисної каші з пшона і гарбуза. На молоці цю кашу зазвичай варять солодкою, вона.
50 хв4
У будь-який час року яскрава пшоняна каша з гарбузом підніме настрій і додасть сил. В мультиварці варити кашу ще простіше, розумна техніка всю основну роботу зробить за вас.
55 хв6
Одна з найбільш корисних і смачних варіацій приготування пшоняної каші – це зварити її на молоці з гарбузом. Їсти таку кашу з ранку одне задоволення, вона навариста і...
30 хв2
За цим рецептом ви легко зможете приготувати чудову, корисну пшоняну кашу з гарбузом на сніданок. Незважаючи на свою простоту ця каша здатна наповнити вас силами для продуктивного початку...
60 хв4
Готуємо ситну смачну, а головне – корисну кашу, яка сподобається і дорослим, і дітям з двох видів крупи, молока і гарбуза. Таке блюдо відмінно підходить для щільного сніданку,...
1 год 35 хв8
Вашій увазі представляється рецепт дуже корисної страви з рисової крупи з додаванням яблук і гарбуза. Помаранчевий овоч – дуже потрібний продукт, так як він багатий бета-каротином, що надає.
55 хв3
З настанням збору врожаю саме час приготувати ніжну кашу з рису і гарбуза, а також доповнити її родзинками, які відмінно доповнюють і відтіняють смак головних компонентів. Для готування...
1 год 10 хв3
Холодильник порожній, а потрібно терміново нагодувати всю сім’ю? Готуємо просте, але в той же час дуже ситне блюдо з найпростіших і доступних продуктів – рису і гарбуза. Приготування...
2 год 30 хв6
Прекрасний варіант смачного і корисного сніданку – томлена в мультиварці каша з рисом і гарбузом. Секрет збереження цілісних шматочків і рисинок після готовності – це режим “
50 хв2
Приготуємо просте і швидке блюдо з простих продуктів: рисової крупи і ароматного стиглого гарбуза. Каші, зварені на молоці, відрізняються своєю ніжністю і виразним вершковим післясмаком, що робить їх.