Рецепти страв з картоплі
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.0 г.
Білки0.4 г.
Жири16.1 г.
Вуглеводи76
ккалНайчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
Знайомства з цим воістину чарівним блюдом краще почати з класичного узбецького рецепта. Соковитий, неймовірно смачний, ароматний – відірватися просто неможливо. Ніжне м’
Тут, на відміну від минулих рецептів, скумбрію потрібно готувати на шампурах, тому рибка нарізається шматками. Ніжна, соковита – з мінімумом спецій і максимум свого природного смаку.
Ще один варіант смачного цибулевого супу-пюре. Він виходить неймовірно ароматним і смачним завдяки цибулі і спецій, ніжним завдяки вершкам і досить густим завдяки наявності великої
Ще один варіант смачного супчика-пюре для тих, хто не впевнений, що буде їсти не подрібнену цибулю в супі. Ароматний, вершковий, з великою кількістю спецій, який підкреслюють смак –...
У кожної господині свій смак борщу. У цьому я переконалася вже давно. У нашій родині всі готують борщ по одному рецепту, але так, як у мами, все одно...
Ще зі студентських часів я звикла готувати борщ з баликом і на кефірі. Іншого смаку у цієї страви навіть не знала. Тому коли я спробувала у Львові пісний...
Всі мами як мами, а моя — вигадниця. У той час як однокласники кривилися і стогнали над тарілкою борщу, я з задоволеним виглядом виловлювала фрикадельки. Ні, моя мама...
Недооцінити роль сиру в кулінарії неможливо! Адже більшу частину страв, відомих людству, так чи інакше можна приготувати саме з ним. Однак набагато частіше його несправедливо сприймають як щось.
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
Серед моїх знайомих любителів червоної риби не злічити. В основному, звичайно, купують малосольну або солону, на салат або на бутерброди. Я теж віддаю перевагу готувати з цього продукту...
Влітку я намагаюся щодня їсти легкі салати із зеленню. Такий перекус насичує організм, при цьому не перевантажуючи шлунок. А починаючи з осені і до самої весни я готую...
Салат «Берлінський» — це проста, швидка і смачна закуска. Зазвичай я готую його, якщо дуже втомилася після роботи або у мене мало часу: ідеальний варіант. Закуска відмінно підходить...
Легкі салати зі свіжої зелені поступово йдуть на другий план, а їх місце займають поживні овочеві. Я довго шукала відповідний рецепт з буряком, в цьому році ми зібрали...
Фінський салат — це суміш наших вінегрету і оселедця під шубою, приправлена кислими зеленими яблуками. Цей інгредієнт несподівано вдало уживається з іншими продуктами. Щоб перевірити, обов’
Я вже повним ходом складаю меню на новорічний стіл. Цього разу у мене буде велика компанія з друзів і родичів, тому їжі буде багато. Звичайно, страви повинні бути...
Без «Мімоза» в будинку у моїх батьків не обходився жоден Новий Рік. Скільки себе пам’ятаю, брат ріже продукти кубиком на олів’є, а я натираю їх на велику тертку...
Новорічні свята особисто у мене асоціюються з “блакитним вогником” на телебаченні. Під цю передачу напередодні мама нарізає інгредієнти на олів’є, тато кріпить ялинку
Салат «Яблучко» я вперше спробувала в гостях у мами моєї подруги. Спершу здалося, що переді мною стоїть знайома «Мімоза», але щось було не так. Я не втрималася і...
Цього року у мене зберуться всі друзі і родичі. Вирішили влаштувати бенкет горою. З подругами вже домовилася про закуски, які легко можна привезти з собою. А я буду...