Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
99.0 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
899
ккал
1 год 5 хв
Це унікальний рецепт – тут поєднується французька класика цибулевого супу з ізраїльськими акцентами. Солодке вино надає супчику легку нотку солодощі, а соєвий соус робить смак по-справжньому цікавим, додає.
Брускета з сьомгою, вершковим сиром і овочами
30 хв
Це просто неймовірно красиві і не менш смачні брускетти. Яскраві, соковиті, ситні, з ніжним вершковим смаком сиру і рибки, свіжістю овочів і легкою гіркуватістю руколи, яка надає закусці...
Брускета з вершковим сиром, авокадо і в'яленим томатом
35 хв5
Для любителів яскравого смаку з легкою кислинкою. Ніжна паста з авокадо і двох видів сиру стає ще більш ніжною і ситною завдяки додаванню майонезу. До того ж саме...
Брускета з авокадо, креветками і помідорами черрі
45 хв
Вишукані, смачні і дуже красиві брускетти вийдуть у вас, якщо ви вирішите приготувати їх за вказаним далі рецептом. Хрусткий хліб, свіжий салат, ніжне авокадо з легкою кислинкою лимона,...
салат з морквою і солоними огірками
30 хв4
З цим салатом у вас не виникне абсолютно ніяких складнощів. Все, що в нього входить — це одна морква і пара солоних огірків середнього розміру, трохи часнику за...
Домашня шаурма з куркою
1 год 15 хв8
Приготувати шаурму дуже просто, адже все що потрібно — підготувати інгредієнти для начинки і загорнути в уже готовий лаваш. Але якщо є час, то можна приготувати повністю домашнє...
Шаурма з куркою і корейською морквою
45 хв2
Шаурму робить смачною саме начинка. Можна приготувати страву з куркою і корейською морквою, яка відтінить смак м’яса. Рецепт простий, моркву по-корейськи можна купити, але краще зробити її в.
Огірки по-корейськи
1 год 45 хв4
Огірки по-корейськи – простий, але смачний салат східної кухні. Закуска виходить гостренькою, соковитою і дуже смачною.
скільки і як смажити минтай на сковороді
40 хв2
Смажений минтай – дуже смачна і швидка в приготуванні риба, тому багатьом буде корисно дізнатися, як її правильно готувати на сковороді будинку. У цьому огляді дізнаємося, скільки за...
салат 8 березня
30 хв2
У зв’язку з весною і наступаючим святом 8 березня на мене накотила жага творчості, яку я реалізувала в незвичайному оформленні листкового салату. В принципі, я не дуже люблю...
Салат Узбекистан класичний
2 год 0 хв2
Цікаво, що за радянських часів класичний салат Узбекистан можна було спробувати тільки в цій республіці, так як знайти зелену редьку, один з головних інгредієнтів страви, в інших регіонах...
Юшка грибна по закарпатськи з сухих грибів
60 хв16
Як приготувати домашню юшку грибну по закарпатськи з сухих грибів український рецепт.
1 год 15 хв6
Новий рецепт запеченої курки з смачним гарніром, який готується разом з нею в одній формі – це відмінне повсякденне блюдо. Яке загалом-то, цілком можна і гостям подати. У...
24 год 45 хв4
Як незвично думаєте ви, я теж так вважаю. Але зате таке зберігання червоної риби вважається одним з кращих. Рецепт начебто з родзинкою, а ось кета виходить божественною, як...
рецепт засолювання кети за добу
24 год 30 хв4
Ще один бомбічний варіант, завдяки тому, що рибка буде готова вже через 24 години. Всі пропорції дані саме на цей час, і таким чином, щоб кета не встигла...
2 год 20 хв4
Щоб купити таку рибку на ринку, потрібно досить багато грошей, тому краще купити свіжоморожену і засолити кету самостійно вдома. Зробимо її максимально смачною на смак, ніжною і жирненькой,...
кета малосольна
24 год 20 хв4
Цей варіант по істині найкращий, тому що лососева рибка виходить зовсім не суха, а просочується тільки своїм соком. Соковита і дуже смачна кета з незрівнянним смаком. Ви її...
фрикадельки з гречкою
1 год 40 хв3
Фрикадельки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, який можна готувати відразу разом з основною стравою. Є покроковий рецепт з фото дуже смачних і апетитних фрикадельок з гречкою і томатною.
фрикадельки з томатною підливою
1 год 50 хв6
Фрикадельки з рисом і томатною підливою – дуже смачне і зовсім не складне в приготуванні блюдо. Соус виходить дуже ароматним, при бажанні в нього можна додати свої улюблені...
20 хв1
Приготувати смачний і соковитий стейки з яловичини такий, які роблять в кафе і ресторанах, можна і в домашніх умовах на звичайній сковороді, головне дотримуватися основні правила його приготування.