1 год 25 хв8
Дуже цікавий рецепт запеченого гарбуза з цукровим піском, однак, готова страва має не тільки солодкий смак, але і солоний за рахунок правильно підібраних спецій. Кубики гарбуза можна їсти.
Як смачно запекти гарбуз цілий у фользі
4 год 20 хв4
Соковитий і ніжний гарбуз цілким виходить в духовці за допомогою фольги. Плід збереже свій яскравий смак і аромат. Крім того, порадує поживними і корисними властивостями.
3 год 10 хв6
Цікавий солодкий рецепт приготування гарбуза – з цукром цілим. Таке частування порадує як дорослих, так і дітей. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваше меню.
Гарбуз цілий з начинкою з м'яса і овочів
2 год 0 хв4
Смачне і поживне блюдо для домашнього столу – гарбуз, фарширований м’ясом і овочами. Здивуйте яскравим і соковитим продуктом своїх близьких. Частування не вимагає додаткового гарніру.
Рис з овочами, курячою грудкою і грибами
50 хв3
На сковороді обсмажуються печериці з цибулею і селерою. Потім туди додається відварена куряча грудка, соєвий соус, сіль і перець. Далі в сковороду засипається рис, все заливається бульйоном і.
Рис по-китайськи з куркою, овочами і соусом теріякі
1 год 20 хв2
На сковороді обсмажується маринована в соєвому соусі курка. Окремо смажиться болгарський перець з цибулею, баклажаном, стручковою квасолею і часником в соусі теріякі з соєвим соусом.
60 хв4
На сковороді обсмажується курка разом з цибулею, солодким перцем і морквою. Потім туди засипається промитий рис і все заливається водою. Блюдо готується на маленькому вогні 20 хвилин, а.
1 год 35 хв4
На дно форми для запікання засипається рис, зверху викладаються нарізані овочі з сіллю, приправами і курка. Потім все заливається водою, накривається кришкою або фольгою і запікається в духовці.
2 год 5 хв2
Якщо ви не пробували це блюдо, то обов’язково приготуйте і спробуйте. Хрусткі огірочки і ніжні кабачки з часником, морквою і перцем точно сподобаються вашим гостям.
рецепт приготування рулетів з кабачків з сиром
1 год 10 хв10
Закуска відмінно поєднується як з м’ясними, так і з рибними стравами. Якщо вам захочеться трохи урізноманітнити сирну начинку, додайте в неї зелень, часник або свіжий огірок – смак.
60 хв10
Одночасно ніжне, гостре і смачне блюдо з кабачків точно сподобається вашим домочадцям і гостям. Гостроту закусці надає пікантна часникова нотка, легкість і ніжність – поєднання яєць і майонезу.
1 год 10 хв8
Закуска дуже популярна у багатьох господинь завдяки гострому смаку і томатної нотки. Сміливо можете готувати страву великими порціями: воно відмінно збережеться в холодильнику на пару днів і не.
рулетики з кабачків з домашнім сиром
1 год 30 хв16
Рулетики з даного рецептом виходять дуже легкими – ідеальне блюдо для літньої пори з острінкой за рахунок додавання часнику. Рекомендуємо приготувати таку закуску і обов’
1 год 30 хв20
Страви з кабачків дуже “легкі” і добре засвоюються, тому ідеально підходять для дієтичного харчування. Кабачок активно вбирає токсини і виводить їх з організму.
2 год 15 хв20
Для пікантного смаку в рулетики додається часник, кількість якого ви регулюєте в залежності від уподобань. Зелень для рулетиків можна вибрати будь-яку – кріп, петрушку або базилік.
2 год 0 хв8
Овочеві страви в духовці готувати дуже просто. Найкраще взяти соковиті овочі: помідори, баклажани, кабачки, болгарський перець або інші на свій смак. Розкладіть овочі на деко, заправте сметаною і.
овочі з картоплею в духовці
1 год 15 хв6
Овочі, запечені в духовці з картоплею – блюдо, яке може приготувати навіть починаюча господиня. Таке блюдо може бути подано на стіл як самостійну пісну страву або як гарнір...
Рагу з овочів в духовці в горщику
2 год 0 хв2
Для овочевого рагу підійдуть практично будь-які овочі, які знайдуться у вашому холодильнику. Запечені овочі в горщиках порціями особливо припадуть до смаку вегетаріанцям і тим, хто
2 год 10 хв6
З овочів і сиру можна приготувати легку, але ситну вечерю. Крім того, запечені в духовці овочі зберігають свої корисні властивості і всю соковитість. Розплавлена сирна шапочка зробить блюдо.
Овочі, запечені в духовці великими шматками
1 год 30 хв4
Готувати овочі дуже просто. Для цього рецепта вам необхідно помити овочі, нарізати їх великими шматками, приправити і відправити в духовку. Такий гарнір припаде до смаку всім гостям.