Інгредієнти: Борошняні вироби
Пиріжки на м’якому здобному тісті виходять просто приголомшливими. Тісто хоч і без яєць, але зовсім не пісне і не несмачне. Тонка легка скоринка, м’яке повітряне тісто і багато.
Любите сир? Тоді пиріжки на сирному тісті для вас. Ніжна, ароматна, з легким сирним смаком основа і кисло-солодка начинка ідеально гармонують один з одним. А цукрова пудра при...
Любите випічку з Макдональдса? А ви знаєте, що їх пиріжки з вишнею готуються неймовірно просто? Тонке несолодке тісто, яке ідеально гармонує з кисло-солодкою начинкою.
Це дуже простий рецепт тіста, в якому навіть немає дріжджів. Готується воно досить легко і швидко. При цьому пиріжки з вишнею виходять дуже повітряними, ніжними, з апетитною хрусткою...
Дуже м’які ароматні пиріжки з соковитою, в міру густою начинкою. Пиріжки з вишнею з дріжджового тіста виходять повітряні, як хмарка. Солодке тісто ідеально гармонує зі злегка
Тут булочки Сіннабон готуються, можна сказати, за класичним рецептом. Відмінність буде в кремі – їх поливають заварним кремом. Він не менш смачний, ніж сирний. До того ж булочкам...
Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш ніжними і соковитими. Незважаючи...
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’язково залишаться дуже і дуже смачними.
Цей рецепт відрізняється від класики – тут, крім цукру з корицею використовується шоколад. Ласуни це оцінять. Ніжні, м’які з яскравим шоколадним смаком і непередаваним ароматом кориці – такі.
Дивлячись на список інгредієнтів, ви, можливо, подумаєте, що перед вами складний рецепт, але це помилка. Продукти будуть потрібні найпростіші, а готувати ці булочки дуже легко.
Ще один варіант простої, але по-справжньому смачної паски. Повітряна, немов пухнаста, смачна, ароматна – така паска сподобається всім. Вона виходить не дуже вологою, але і не надмірно сухою.
Ще один варіант незвичайної, але дуже смачної паски. Мабуть, вона чимось віддалено нагадує Краффін – така ж листкова, повітряна і легка. Тут немає звичних всім родзинок, зате є...
Це просто неймовірно легкий в приготуванні рецептик паски. По суті, він не особливо відрізняється за складністю від тієї ж шарлотки або будь-якого іншого подібного пирога.
Краффіни стали просто мега-популярними в останні роки. Вони також готуються з дріжджового тіста, але відрізняються самою технологією приготування і великою кількістю вершкового масла.
Не любите возитися з дріжджовим тістом? Цей рецепт для вас. Паска виходить надзвичайно пишна, повітряна, з ніжним сирним смаком. Додатковий ефект ласощам додасть нестандартна начинка
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується мигдальне борошно, що підсилює характерний.
Це класичний рецепт паски. Він підійде тим, хто готує святкові ласощі вперше або просто консервативний. Легка, повітряна, немов пухнаста – вона дуже ніжна і злегка волога всередині.
Цей рецепт відрізняється від усіх попередніх наявністю в ньому одного інгредієнта – майонезу. Ні, він абсолютно не відчувається в готовій випічці, можете не хвилюватися.
Ще один чудовий варіант приготування бісквіта, якщо у вас немає духовки і навіть мультиварки. Бісквіт відмінно піднімається, виходить легким і повітряним і навіть трохи більш вологим, ніж в.
Якщо у вас немає духовки, можна скористатися цим рецептом. Пишний, повітряний, немов оксамитовий, дрібнопористий і дуже-дуже смачний бісквіт вийде у вас, якщо слідувати всім рекомендаціям.