Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.2 г.
Білки
1.2 г.
Жири
74.9 г.
Вуглеводи
342
ккал
1 год 10 хв4
Солодке частування для вашого сімейного сніданку – кабачкова запіканка з сиром. Блюдо виходить неймовірно ароматним і ситним. Спробуйте швидкий і цікавий кулінарний рецепт.
оладки з кабачків з фаршем на сковороді
50 хв2
Кабачок є настільки універсальним овочем, що з нього можна готувати, як солодкі, так і ситні страви на обід або вечерю. Наприклад, кабачкові оладки з фаршем, їх дуже смачно...
оладки з кабачків на сковороді з часником і зеленню
1 год 10 хв2
Смачні, ніжні і ароматні оладки можна приготувати з кабачків. Їх будуть за обидві щоки наминати і дорослі, і діти.
60 хв2
Кабачкові оладки дуже корисні і смачні. До складу тіста завжди можна додати сир, часник або пряні спеції. Оладки виходять настільки легкими, що їх можна подавати навіть на сніданок.
запіканка з кабачків і цвітної капусти
1 год 40 хв4
Яскрава і цікава за смаком запіканка для домашнього меню – з кабачків і цвітної капусти. Блюдо вийде з яскравою рум’яною скоринкою. Підходить для сімейних сніданків і обідів.
40 хв6
Пропонуємо вам найпростіший і смачний рецепт приготування кабачкових оладок. Склад інгредієнтів складається і мінімального списку продуктів, а смак страви виходить дуже натуральним.
1 год 40 хв6
Смачну і поживну запіканку для вашого сніданку можна приготувати з кабачків, яєць і сиру. Порадуйте близьких яскравим блюдом, яке обов’язково урізноманітнює повсякденне меню.
1 год 40 хв1
Рум’яна овочева запіканка стане родзинкою вашого домашнього столу. Урізноманітніть звичне меню простим рецептом з кабачків і картоплі. Соковите частування обов’
1 год 40 хв6
Соковите і низькокалорійне літнє блюдо – овочева запіканка з кабачків, помідорів і сиру. Просте у виконанні частування порадує ароматом і поживними властивостями. Можна подавати до обіднього столу.
3 год 20 хв8
Полуничний торт з кремом-чіз-десерт смачний і затребуваний. У цьому рецепті готуємо крем на сирі з цукровою пудрою, що зменшує солодку нудотність торта, а густа текстура дозволяє акуратно вирівняти.
3 год 0 хв12
Торт з красивим ім’ям “Молочна дівчинка” останнім часом став досить популярним серед інших тортів, і це ім’я пов’язане з німецьким виробником згущеного молока.
2 год 30 хв8
Заморожена полуниця дозволяє кожній господині готувати смачний десерт в будь-який час року. У цьому рецепті вам пропонується спекти відразу три бісквіта і з них зібрати 2 полуничних торта.
3 год 0 хв12
Шоколадний торт з полуницею – це кондитерський шедевр, перед яким ніхто не залишиться байдужим. Готують такі торти за двома варіантами: з випічкою коржів і без неї. У цьому...
45 хв12
Варіант полуничного торта на основі бісквітного тіста буде у вас відмінним десертом не тільки до сімейного столу, але і відмінно доповнить будь-яке свято. Бісквітні коржі готуємо на основі.
1 год 15 хв4
Паприка добре поєднується з картоплею, надає їй насиченість кольору і особливий смак, особливо якщо взяти паприку копчену. У цьому рецепті запікаємо картопляні часточки в паніровці з паприки і.
Олександрійське тісто для пасок на вершках
14 год 20 хв8
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
паска з родзинками на олександрійському тісті
16 год 20 хв12
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
16 год 30 хв16
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
тісто з топленим молоком для пасок на Великдень
16 год 30 хв12
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
16 год 30 хв12
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого