запіканка з кабачків і цвітної капусти
1 год 40 хв4
Яскрава і цікава за смаком запіканка для домашнього меню – з кабачків і цвітної капусти. Блюдо вийде з яскравою рум’яною скоринкою. Підходить для сімейних сніданків і обідів.
40 хв6
Пропонуємо вам найпростіший і смачний рецепт приготування кабачкових оладок. Склад інгредієнтів складається і мінімального списку продуктів, а смак страви виходить дуже натуральним.
1 год 40 хв6
Смачну і поживну запіканку для вашого сніданку можна приготувати з кабачків, яєць і сиру. Порадуйте близьких яскравим блюдом, яке обов’язково урізноманітнює повсякденне меню.
запіканка з кабачків, фаршу і помідорів
1 год 40 хв6
Ситну запіканку для домашнього обіду або вечері можна приготувати з фаршу і соковитих літніх овочів. Оцініть яскраву кулінарну ідею з додавання кабачків і помідорів.
1 год 40 хв1
Рум’яна овочева запіканка стане родзинкою вашого домашнього столу. Урізноманітніть звичне меню простим рецептом з кабачків і картоплі. Соковите частування обов’
1 год 40 хв6
Соковите і низькокалорійне літнє блюдо – овочева запіканка з кабачків, помідорів і сиру. Просте у виконанні частування порадує ароматом і поживними властивостями. Можна подавати до обіднього столу.
Куряча запіканка з кабачків в духовці
1 год 40 хв6
Ароматне і неймовірно поживне частування для вашого столу – запіканка з кабачків і курячого м’яса. Блюдо підходить для домашнього обіду. Воно порадує корисними властивостями і
Запіканка з кабачків з фаршем в духовці
1 год 10 хв4
Рум’яну і ніжну запіканку можна приготувати з кабачків і м’ясного фаршу. Поживне частування підходить для сімейного сніданку, обіду або перекусу. Оцініть простий і смачний рецепт.
3 год 20 хв8
Полуничний торт з кремом-чіз-десерт смачний і затребуваний. У цьому рецепті готуємо крем на сирі з цукровою пудрою, що зменшує солодку нудотність торта, а густа текстура дозволяє акуратно вирівняти.
3 год 0 хв12
Торт з красивим ім’ям “Молочна дівчинка” останнім часом став досить популярним серед інших тортів, і це ім’я пов’язане з німецьким виробником згущеного молока.
2 год 30 хв8
Заморожена полуниця дозволяє кожній господині готувати смачний десерт в будь-який час року. У цьому рецепті вам пропонується спекти відразу три бісквіта і з них зібрати 2 полуничних торта.
3 год 0 хв12
Шоколадний торт з полуницею – це кондитерський шедевр, перед яким ніхто не залишиться байдужим. Готують такі торти за двома варіантами: з випічкою коржів і без неї. У цьому...
45 хв12
Варіант полуничного торта на основі бісквітного тіста буде у вас відмінним десертом не тільки до сімейного столу, але і відмінно доповнить будь-яке свято. Бісквітні коржі готуємо на основі.
20 хв2
Холодний борщ по-литовськи досить популярний не тільки в Литві, і є різні варіанти зі зміною його інгредієнтів. Незмінними для такого борщу залишаються варений буряк і заливка овочевої нарізки.
1 год 10 хв3
Національні кухні світу мають багато рецептів холодних супів: окрошки, таратори, борщики, ботвіньї, холодники та інші. Варіантом легкого і освіжаючого супу для літнього столу може бути у вас холодний.
Холодний литовський борщ на кефірі
10 хв4
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.
30 хв1
Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що.
Олександрійське тісто для пасок на вершках
14 год 20 хв8
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
паска з родзинками на олександрійському тісті
16 год 20 хв12
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
16 год 30 хв16
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’