Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
0.0 г.
Жири
99.7 г.
Вуглеводи
398
ккал
мармелад з агрусу
1 год 10 хв10
У мармелад з агрусу можна додавати цедру лимона або лайма, а також корицю, що додасть частуванню оригінальний і пікантний смак. Краще брати трохи недозрілі ягоди, оскільки в них...
молочний суп з локшиною в мультиварці
50 хв4
Чудовий, наваристий і смачний молочний суп легко можна приготувати, якщо у вас на кухні є мультиварка. Хоч молочний суп – це блюдо дитячого харчування, але і дорослим він...
50 хв6
Вафельні трубочки міцно асоціюються з безтурботним дитинством і хвилинками насолоди. Хрусткі і солодкі, наповнені соковитим кремом або згущеним молоком, вони є справжніми ласощами для дорослих і дітей.
пшоняна каша на молоці
50 хв2
Пшоняна каша є однією з найкорисніших, за рахунок високого вмісту різних мікроелементів, наприклад, заліза. Тому така каша ідеально підійде тим, хто дотримується принципів здорового харчування.
шоколадне пісочне печиво
55 хв9
Апетитне шоколадне пісочне печиво готується так само просто, як і звичайне печиво. Воно дуже ніжне, смачне і дивно приємно пахне шоколадом. Спробуйте!
40 хв6
Сирні пампушки – корисні і смачні ласощі для швидкого приготування до чаю. Крім того, таке блюдо підійде і для сніданку на всю сім’ю. Сир краще вибирати з більшою...
рецепт суфле з гарбуза
2 год 25 хв6
Вишуканий, легкий і ніжний десерт з гарбуза. Правильно приготоване суфле виходить повітряним, як хмара. Завдяки натуральній солодощі гарбуза, цукру знадобиться зовсім небагато.
45 хв10
Вам пропонується рецепт найсмачнішого шоколадного вівсяного печива. Воно буде м’яким всередині і хрустким по краях. Важливо не перетримати при випічці і витягти з духовки в м’
цукати з моркви
41 год 50 хв2
Морква відварюється у воді 2-3 хвилини, а потім вариться в цукровому сиропі в три підходи по 15-20 хвилин. Далі цукати відкидаються через друшляк і залишаються, поки не стече...
Домашній мармелад з груш
40 хв10
Легкий у приготуванні рецепт грушевого мармеладу, який підкориться навіть початківцям кулінарам. Щоб його зробити, потрібен мінімум продуктів – соковиті груші, цукор і трохи води.
рецепт вафельних трубочок на вершковому маслі
1 год 10 хв6
Це ті самі вафельні трубочки, які так радували в дитинстві і назавжди залишили після себе приємні спогади. Хрусткі і розсипчасті, тануть у роті і залишають після себе ніжне...
пісочне печиво з сиром
1 год 5 хв9
Дуже смачне печиво, яке злегка нагадує сочники на свій смак. Інгредієнти сюди входять практично одні і ті ж, тому якщо ви коли-небудь робили сочники з сиром, легко впораєтеся...
40 хв6
Оригінальний рецепт несолодких пампушок з яскравим сирним смаком. Щоб частування вийшло ще більш цікавим і пікантним, варто використовувати сорти сиру з насиченим ароматом і характерним смаком.
1 год 30 хв5
Легкий і смачний десерт для ласунів. Молочне суфле піде “на ура” в спекотний літній час, його освіжаючий смак гідно оцінять дорослі і діти. Прикрасити його можна ягодами, пісочною.
1 год 5 хв18
Ненав’язливий і цікавий смак надає вівсяному печиву мед. Випікати його можна у вигляді плоских фігурок, тоді воно буде хрустким. Можна і у вигляді невеликих колобків, тоді воно буде.
1 год 5 хв16
Хочете порадувати близьких оригінальним частуванням? Приготуйте на десерт домашні круасани з яблуками. Смачне і цікаве в приготуванні блюдо не залишиться непоміченим.
Глінтвейн з обліпихи без алкоголю
55 хв4
Глінтвейн з обліпихи без алкоголю порадує вас своїм дивним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями.
48 год 30 хв10
Апельсинові шкірки замочуються в холодній воді на 2 години, після чого варяться в цукровому сиропі 30-40 хвилин. Далі цукати викладаються на деко з пергаментним папером і присипаються цукром.
1 год 30 хв2
Молочний суп з галушками краще варити в невеликих кількостях і відразу з’їдати. Він дуже смачний і поживний. Можна навіть почати день з такої нехитрої страви і подати його...
вафельні трубочки на маргарині
1 год 10 хв6
Щоб отримати хрустку і розсипчасту текстуру тонких вафель, необхідний жировий компонент в складі. В даному випадку використовуємо маргарин. Під час випікання потрібно змащувати вафельницю