Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
0.0 г.
Жири
5.9 г.
Вуглеводи
14
ккал
40 хв4
Макарони беремо із твердих сортів пшениці. З овочів – болгарський перець, огірок, помідори та зелений горошок. Тунець потрібний у своєму соку. Поки вариться паста, ви підготуєте решту інгредієнтів.
60 хв6
Що буде, якщо корисну цибулю зробити ще й дуже смачною? У грузинській кухні без цибулі в маринаді нікуди: до будь-яких м’ясних страв вона зазвичай подається разом із величезною...
20 хв2
Склад цього салату вишуканий, що дозволить вам гідно оформити і важливе застілля. Салат відрізняє свіжий смак і збалансоване поєднання червоної риби з горіховим присмаком руколли, а «блідий» смак.
40 хв2
Якщо потрібно швидко приготувати поживний салат з тунця, цей варіант повинен сподобається. У поєднанні з квасолею тунець дає тривалу ситість. Щоб розбавити насичений смак білкових продуктів, додаємо трохи.
1 год 30 хв3
Крім звичайного оцту для маринування цибулі може бути використаний винний оцет. Ви отримаєте чудове пікантне доповнення до різних страв. Деякий час мариновану цибулю можна зберігати в холодильнику.
20 хв4
Ніжна і корисна пекінська капуста, соковитий помідор і солодкувата кукурудза – це поєднання в салаті має чудовий смак. Салат відноситься до категорії вітамінних страв, простий в приготуванні (помити.
Салат Нісуаз з тунцем
25 хв6
Салат Нісуаз родом з Франції. У перекладі його назва означає, що блюдо приготовлено так, як в Ніцці. У нас закуска не так популярна, як Цезар або грецький салат....
Кабачкова ікра, як в магазині по ГОСТу СРСР
3 год 40 хв3
Дуже простий рецепт ідеальної овочевої ікри, приготовленої з кабачків, моркви, цибулі та болгарського перцю. Блюдо дуже нагадує ту ікру, яку можна було знайти на магазинних полицях дуже багато.
3 год 30 хв4
Закуска з кабачків приготована за цим рецептом, вже дуже нагадує мариновані гриби і миттєво розлітається зі столу. Відмінно доповнює будь-які м’ясні страви, а також прекрасно
Гостра абхазька аджика без варіння
1 год 35 хв15
Пекучий перець пропускається через м’ясорубку, потім до нього додається винний оцет, часник, розпечені на сковороді спеції, сіль і подрібнені волоські горіхи.
Маринований гострий перець по-грузинськи на зиму
60 хв2
Маринований перець по-грузинськи — це солодкувато-гостра закуска з великою кількістю зелені і часнику. Грузини подають таку суміш до лобіо і до різних видів м’
салат зі свіжих овочів і морської капусти
40 хв6
Неймовірно соковитий, легкий і дуже смачний вітамінний салатик. Тут велика кількість свіжих овочів, які просто кишать корисними властивостями. Все дуже соковите, хрустке, яскраве –
Заправка для салату з оливкової олії, гірчиці і соєвого соусу
15 хв1
Цей соус ідеальний для руколи. Заправка виходить кисло-солодкою. А всім відомо, що солодкість і кислота поглинають гіркоту, якою так знаменита рукола. Соус підійде також до всіх овочевих салатів.
Салат Розвантажувальний
20 хв5
Погодьтеся, після майонезно-м’ясного марафону новорічних свят складно повертатися до здорового харчування. Капуста з овочами якась зовсім несмачна, та й кефір з ранку викликає
Салат Тбілісі з яловичиною
15 хв4
М’ясо зробить будь-який салат ситним і неповторно смачним. Салати з м’ясом найкраще робити максимально легкими, уникаючи жирних заправок на зразок майонезу.
салат Цезар з куркою
30 хв2
Всім відомий салат “Цезар” отримав свою назву не на честь великого полководця, а був названий по імені людини, який його придумав, Цезаря Кардіні. Він був власником ресторану в.
мужужі грузинський холодець
3 год 30 хв10
Дивно, як одне і те ж по суті блюдо можуть готувати в різних кінцях світу. Мужужі — це грузинський варіант всім відомого холодцю. Готують його зазвичай з таких...
60 хв4
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких.
огірки по болгарськи
20 хв6
Батарея консервації в погребі – це впевненість у завтрашньому дні для нашої людини. І як би сильно господиня не вправлялися, більш вдалої закуски, ніж мариновані огірки, поки придумати.
Салат Грецький класичний
30 хв4
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна по консистенції. Але в...