Кабачкова ікра на зиму з майонезом, томатною пастою, морквою і цибулею

Кабачкова ікра на зиму з майонезом, томатною пастою, морквою і цибулею

Яскравий кулінарний рецепт кабачкової ікри на зиму передбачає додавання моркви, цибулі, майонезу і томатної пасти. Апетитна закуска нікого не залишить байдужим. Подавайте її з хлібом або з гарячими стравами.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Промиваємо кабачки, ріжемо їх колами і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
  • Підготуємо інші овочі.
  • Подрібнену цибулю обсмажуємо в рослинній олії.
  • Також чинимо і з тертою морквою.
  • Перці обробляємо соломкою і теж томимо їх.
  • Готові кабачки охолоджуємо і звільняємо від шкірки.
  • Всі продукти прокучиваем через м’ясорубку і викладаємо в загальну каструлю.
  • Ставимо посуд на слабкий вогонь. Розмішуємо і млоїмо 30 хвилин.
  • В цей час очищаємо і подрібнюємо часник.
  • Доповнюємо масу часником, майонезом і томатною пастою.
  • Знову перемішуємо.
  • Сюди ж додаємо сіль, цукор, спеції і трохи рослинної олії. Млоїмо ще 30 хвилин.
  • За 5 хвилин до готовності вливаємо оцет.
  • Розподіляємо заготовку по стерилізованим банкам і закочуємо їх.

Ікра на зиму готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь