Кабачкова ікра з майонезом і томатною пастою «Пальчики оближеш»

Поживна ікра з кабачків на зиму виходить з додаванням інших овочів, томатної пасти і майонезу. Смачне частування стане вашим улюбленим перекусом і урізноманітнює домашнє меню.

Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Кабачки гарненько промиваємо. Після видаляємо шкірку, насіння, а сам плід ріжемо невеликими кубиками.
  • Подрібнюємо цибулю з морквою і томимо в рослинній олії до м’якості.
  • Сюди ж викладаємо дрібно порізані болгарські перці.
  • Дрібними кубиками обробляємо помідори і відправляємо їх в загальну масу.
  • Додаємо кабачки і томимо вміст на тихому вогні близько 15 хвилин.
  • Далі масу подрібнюємо блендером і перекладаємо назад в каструлю.
  • Доповнюємо частування сіллю і цукром.
  • Слідом доповнюємо заготовку майонезом, томатною пастою і спеціями.
  • Розмішуємо частування і млоїмо ще 30 хвилин. В кінці вливаємо оцет.
  • Розливаємо ікру “пальчики оближеш” по стерилізованим банкам і закриваємо їх.

Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь