Овочеве рагу, приготоване в мультиварці, відрізняється від класичного тим, що овочі зберігають свою форму і майже не розварюються. Також блюдо зберігає в собі основну частину вітамінів і мікроелементів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цвітна капуста 200 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста брокколі 100 гр.
- Кабачок 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Печериці свіжі 150 гр.
- Олія оливкова 30 мл.
- Сіль за смаком
- Часник 2 зуб.
Кроки
- Картоплю і моркву наріжте кубиками, викладіть її в чашу мультиварки.
- Цвітну капусту і брокколі розберіть на суцвіття, цибулю дрібно наріжте.
- Кабачок і цукіні наріжте кубиками, додайте овочі в чашу.
- Болгарський перець наріжте соломкою, помідори – часточками, відправте ці овочі в чашу.
- Печериці наріжте часточками, додайте їх до овочів. Додайте в чашу оливкову олію, сіль і мелений перець. Виберіть в меню мультиварки режим “Тушкування” на 40 хвилин.
Після звукового сигналу про закінчення програми, овочеве рагу можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!