Простий і смачний рецепт приготування овочевого рагу в мультиварці

Овочеве рагу, приготоване в мультиварці, відрізняється від класичного тим, що овочі зберігають свою форму і майже не розварюються. Також блюдо зберігає в собі основну частину вітамінів і мікроелементів.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Картоплю і моркву наріжте кубиками, викладіть її в чашу мультиварки.
  • Цвітну капусту і брокколі розберіть на суцвіття, цибулю дрібно наріжте.
  • Кабачок і цукіні наріжте кубиками, додайте овочі в чашу.
  • Болгарський перець наріжте соломкою, помідори – часточками, відправте ці овочі в чашу.
  • Печериці наріжте часточками, додайте їх до овочів. Додайте в чашу оливкову олію, сіль і мелений перець. Виберіть в меню мультиварки режим “Тушкування” на 40 хвилин.

Після звукового сигналу про закінчення програми, овочеве рагу можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь