Ароматні овочі, запечені у власному соку, особливо актуальні в літній період. Спеціальне пристосування, рукав, дозволяє по максимуму зберегти смак і соковитість обраних вами овочів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Селера 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Капуста брокколі 100 гр.
- Капуста брюссельська 100 гр.
- Помідор 2-3 шт.
- Сіль 10 гр.
- Паприка 1 ч. л.
- Рослинна олія 50 мл.
- Петрушка 10 гр.
- Морква 1 шт.
- Базилік сушений 1 ч. л.
Кроки
- Картоплю очистіть, наріжте кубиками.
- Моркву очистіть і наріжте кружечками.
- Кабачок помийте і наріжте кубиками.
- Стебло селери дрібно наріжте.
- Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, м’якоть наріжте кубиками.
- Брюссельську капусту розріжте навпіл.
- Брокколі розберіть на суцвіття.
- Помідори наріжте невеликими часточками.
- Часник дуже дрібно наріжте або пропустіть через прес. Цибулю наріжте тонкими кружечками.
- Змішайте овочі, додайте рубану петрушку.
- Викладіть овочі в рукав для запікання, додайте сіль і спеції, закріпіть краю рукава і злегка потрясіть його вміст. Для зручності помістіть пакет у форму.
- Запікайте овочі в духовці при 180-200 градусах 45-50 хвилин. Готові овочі подавайте з м’ясом або рибою.
Приємного апетиту!