Соковиті овочі в рукаві для запікання

овочі в рукаві для запікання

Ароматні овочі, запечені у власному соку, особливо актуальні в літній період. Спеціальне пристосування, рукав, дозволяє по максимуму зберегти смак і соковитість обраних вами овочів.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Картоплю очистіть, наріжте кубиками.
  • Моркву очистіть і наріжте кружечками.
  • Кабачок помийте і наріжте кубиками.
  • Стебло селери дрібно наріжте.
  • Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, м’якоть наріжте кубиками.
  • Брюссельську капусту розріжте навпіл.
  • Брокколі розберіть на суцвіття.
  • Помідори наріжте невеликими часточками.
  • Часник дуже дрібно наріжте або пропустіть через прес. Цибулю наріжте тонкими кружечками.
  • Змішайте овочі, додайте рубану петрушку.
  • Викладіть овочі в рукав для запікання, додайте сіль і спеції, закріпіть краю рукава і злегка потрясіть його вміст. Для зручності помістіть пакет у форму.
  • Запікайте овочі в духовці при 180-200 градусах 45-50 хвилин. Готові овочі подавайте з м’ясом або рибою.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь