Рецепти других страв з м'яса
Хочу поділитися рецептом справжнього люля-кебаб із баранини на мангалі. Секрет смачної страви в тому, щоб кількість м’ясного фаршу з баранини була вдвічі більша за кількість цибулі.
Печеня з яловичини з картоплею в казані – це традиційна страва, приготовлена зі шматочків яловичини, картоплі, цибулі та інших овочів, які тушкуються або смажаться в казані –
Бефстроганов із курки з грибами – це страва на швидку руку, яку вдасться приготувати у кожного! Незважаючи на простий та доступний склад, бефстроганів вражає своїми смаковими характеристиками, а.
Люля-кебаб ідеально підходить для пікніка. Спробуйте варіант приготування з картоплі на мангалі. Страва виходить ситною, з приємним ароматом диму. Подавати частування можна зі свіжими
Печеня з курки з картоплею на сковороді – це страва, яка готується шляхом обсмажування шматочків курячого філе та нарізаної картоплі на сковороді з додаванням різних спецій, овочів та.
Бефстроганів з курки зі сметаною – це проста у приготуванні та дуже смачна страва, яка порадує ваші смакові рецептори. Сметана ідеально поєднується з ніжним курячим м’
Напевно, всі чули про найпопулярнішу м’ясну страву кавказької кухні – люля-кебаб на шампурах, проте, можливо, не всі ще встигли спробувати її приготувати. І дуже дарма, адже готується люля-кебаб.
Класичний бефстроганів з курки на сковороді – це ніжна страва, що тане в роті, яка приємно здивує вас своєю ніжною текстурою. Рекомендуємо вам використовувати м’
Рататуй з куркою або ж з філе з курячої грудки – це дуже насичене і різноманітне за смаковими відчуттями блюдо, просто ідеальне для обіду або вечері. Звичайно ж,...
Смачне збалансоване блюдо для ситного обіду або легкої вечері. Овочеве рагу з куркою готується дуже просто і зручно тим, що овочі і м’ясо тушкуються в одній ємності.
Пшоняна каша прекрасно поєднується зі свининою, а при її приготуванні в духовці, блюдо виходить ніжним, смачним і насиченим, адже м’ясо віддає всі соки каші.
Сьогодні представляємо вашій увазі традиційне болгарське блюдо під вельми незвичайною назвою «свиняча каварма». І головна принадність в тому, що ви можете її їсти як в теплому, так і.
Свинячі відбивні на кісточці – особливе блюдо, яке точно оцінять чоловіки і завзяті м’ясоїди. Приготування свинини на кісточці не надто відрізняється від звичайного, зате приносить
Стейк – це великий шматок смаженого м’яса. Він виходить підсмаженим зовні і соковитим всередині. У ресторанах пропонують кілька способів прожарювання. Ми розповімо, як в
Незвичайний спосіб приготування яловичого стейка – в мультиварці. За допомогою техніки також можна приготувати смачне і соковите м’ясне блюдо. Беріть на замітку оригінальне
Найніжніші відбивні з сиром і пікантною помідоркою можна приготувати не тільки в духовці, але і на сковороді. Для цього вам потрібно вивчити наш рецепт і суворо дотримуватися кроків...
Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного.
Щоб яловичий стейк максимально зберіг свою соковитість і аромат, приготуйте його у фользі. Апетитне м’ясо обов’язково порадує вас і ваших близьких ніжним смаком.
Мариновані в сметані відбивні – це ніжне м’ясне блюдо, яке подарує вам справжнє задоволення. Не проходьте повз цього рецепта і побалуйте себе смачним соковитим м’
Стейк зі свинини можна готувати без олії на сковороді з антипригарним покриттям, а також можна використовувати сковороду-гриль. Це дозволяє приготувати натуральне блюдо, без зайвого жиру, але в той.