Рецепти страв з кабачків
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.6 г.
Білки0.3 г.
Жири4.6 г.
Вуглеводи24
ккалОвочеві страви в духовці готувати дуже просто. Найкраще взяти соковиті овочі: помідори, баклажани, кабачки, болгарський перець або інші на свій смак. Розкладіть овочі на деко, заправте сметаною і.
Овочі, запечені в духовці з куркою – повноцінний обід або вечеря для всієї родини. Його можна вважати дієтичним, але при цьому воно дуже ситне і поживне. Овочі можна...
Для овочевого рагу підійдуть практично будь-які овочі, які знайдуться у вашому холодильнику. Запечені овочі в горщиках порціями особливо припадуть до смаку вегетаріанцям і тим, хто
Смачні з легким ароматом диму овочі на грилі – це чудове блюдо для пікніка і сімейних посиденьок на природі. Однак і вдома можна запекти овочі на грилі. Як...
Ароматні овочі, запечені у власному соку, особливо актуальні в літній період. Спеціальне пристосування, рукав, дозволяє по максимуму зберегти смак і соковитість обраних вами овочів.
Запікання овочів в духовці у фользі дозволить приготувати їх не пересушуючи. Овочі виходять ароматними, соковитими і дуже смачними.
Пікантна і неймовірно ніжна закуска готується дуже просто, а результатом ви будете дуже задоволені. З сезонних овочів, таких як кабачок і морква, приправлених пекучим часником, виходить
Свіжі кабачки зберігаються дуже недовго, а так хочеться відчувати їх смак і пізньої осені, і взимку…. Тому, пропоную приготувати вам найніжнішу овочеву ікру, яка дуже нагадує ту, що...
Якщо зберігати кабачки в цілому вигляді, то вони займають вже дуже багато місця, тому Вашій увазі представляється простий рецепт неймовірно ароматної закуски – кабачкової ікри з додаванням ріпчастої.
Рік видався багатим на кабачки? Відмінний привід заготовити смачну і просту закуску на зиму з сезонних овочів. Завдяки додаванню майонезу і прокручування компонентів через м’
Багато людей люблять лише ту кабачкову ікру, яку купують в магазині, але це можна з легкістю виправити! Приготуємо ароматну, ніжну закуску на власній кухні з доступних продуктів, яку...
Смачну і корисну закуску можна приготувати з найпростіших і доступних овочів – кабачків і помідорів. Блюдо ідеально поєднується з м’ясом, а також може «виступати» в ролі самостійної страви,.
Дуже простий рецепт ідеальної овочевої ікри, приготовленої з кабачків, моркви, цибулі та болгарського перцю. Блюдо дуже нагадує ту ікру, яку можна було знайти на магазинних полицях дуже багато.
У цьому рецепті вам пропонується приготувати кабачкову аджику, подрібнивши цей овоч на м’ясорубці з великими гратами, щоб вид аджики був зернистим. Набір інгредієнтів класичний
Кабачок хоча і сам по собі не має смаку, проте є хорошою основою для приготування аджики. У цьому рецепті вам пропонується її приготувати з додаванням томатної пасти, часнику...
Приготована за даним рецептом кабачкова аджика відрізняється від інших варіантів гострим смаком за рахунок більшої кількості гострого перцю. Ця приправа припаде до смаку більше чоловікам, так як вона.
Кабачки завжди радують господарів хорошим урожаєм, і як варіант заготовки їх на зиму, є кабачкова аджика, адже для неї підходить цей овоч «зрілого віку». Аджика без оцту вимоглива...
Додавання до кабачкової аджики яблук робить цю приправу не гостро-пекучою, а кисло-солодким соусом, який добре підійде і до шашлику, і до будь-яких м’ясних або рибних страв.
Аджика з кабачків з часником є хорошою домашньою заготівлею і готується просто і швидко. До неї для особливого смаку і гостроти додаються тільки часник і трохи червоного перцю,...
Традиційна аджика повинна бути гострою і її можна приготувати на основі кабачка з гірким перцем. Звичайно, це блюдо для любителів гострої кавказької їжі, і прихильники її є і...