Рецепти страв з маслом вершковим
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.5 г.
Білки82.5 г.
Жири0.8 г.
Вуглеводи748
ккалШарлотка, приготована на основі кефіру і печена в мультиварці, напевно, порадує любителів «мокрих» пирогів, так як десерт виходить дуже ніжною і танучою в роті. Зробивши один раз шарлотку...
Маючи під рукою мультиварку фірми Поларіс і кілька нехитрих інгредієнтів, таких як садові яблука, борошно і яйця – готуємо ніжний і пишний пиріг – шарлотку. Десерт, приготований за...
Для того щоб приготувати пишний і ароматний яблучний пиріг не обов’язково витрачати багато часу і сил. На допомогу приходить мультиварка і процес настільки спрощується, що від вас вимагається.
Немає нічого смачнішого, ніж кисло-солодка фруктова начинка в поєднанні з пишним бісквітним тістом, приготованим, на основі сметани, а входяче в список інгредієнтів вершкове масло
Швидкий, смачний і універсальний пиріг – шарлотка на бісквітному тісті з соковитими яблуками запечена в духовій шафі. Цей пишний фруктовий десерт скрасить будь-яке чаювання і святковий стіл.
Приготуємо лише одного разу яблучну шарлотку з додаванням сиру – ви будете повторювати цей рецепт знову і знову. У цьому немає ніяких сумнівів, так як на приготування такого...
Коли на дворі розпал яблучного сезону – гріх не приготувати дуже простий і швидкий пиріг. Випікається десерт в духовій шафі, а бісквітне тісто готується на основі сметани, завдяки...
Додайте до брокколі трохи печериць – і суп-пюре проявить вже зовсім інший смак. Щоб посилити грибну нотку, печериці попередньо обсмажуємо. Подавайте суп з пшеничними сухариками і зеленню –.
Сир дуже добре гармонує з брокколі. У цьому рецепті додамо сир і в суп, і подамо до супу окремо трохи сирного соусу в якості прикраси – він добре...
Тануча в роті текстура, густа консистенція, ніжний смак і пікантний аромат – таким виходить цей суп. Для густоти додамо трохи картоплі, для м’якості смаку – вершки. А щоб...
Солодку кукурудзу Бондюель пропонуємо зварити в качанах. Листя з качанів знімаємо і кладемо в каструлю разом з кукурудзою – так буде смачніше. Чим старше Кукурудза, тим більше час...
Пропонуємо витратити трохи більше часу на підготовку кукурудзи до варіння, попередньо замочивши її, а потім зварити її з додаванням вершкового масла – ви не повірите, наскільки це змінює...
Зварена в молоці Кукурудза, виходить більш ніжною і солодкою. Важлива умова-качани повинні бути молодими, жовтого кольору. Бажано, щоб між часом збору і початком варіння пройшло якомога менше часу.
Приготувати кукурудзу можна і в пароварці. Корисних речовина збережеться більше, так як вони не підуть в відвар. В ідеалі готувати на пару потрібно молоду кукурудзу – вона вариться...
Якщо у вас є качани свіжої кукурудзи в листі, спробуйте приготувати їх в мікрохвильовці. Це швидко, простіше, ніж варіння, і дуже смачно. Кукурудзу бажано використовувати молоду: вона, звичайно,.
Варіння кукурудзи в мультиварці, за великим рахунком, нічим не відрізняється від варіння на плиті в каструлі, проте багато хто стверджує, що зернятка виходять соковитіше і смачніше за рахунок.
Найкраще доповнення до соковитої вареної кукурудзи – це сіль, яка вигідно відтіняє солодкість зерняток, і вершкове масло, яке підкреслить ніжний кукурудзяний смак.
Час варіння кукурудзи безпосередньо залежить від ступеня її зрілості. Кукурудзу світлу, молочної стиглості, свіжозірвану варимо не більше десяти-п’ятнадцяти хвилин.
Смачний і корисний гарбузовий крем-суп можна приготувати з додаванням селери. Порадуйте себе і близьких цікавим вітамінним обідом. Можна подавати з хлібом або сухариками.
Щоб надати гарбузовому супу-пюре яскравий пряний аромат, додайте в нього корінь імбиру. Таке блюдо стане вишуканим рішенням для вашого обіду. Крім того, частування порадує корисними