Інгредієнти: Молочні продукти
Ситну запіканку для домашнього обіду або вечері можна приготувати з фаршу і соковитих літніх овочів. Оцініть яскраву кулінарну ідею з додавання кабачків і помідорів.
Рум’яна овочева запіканка стане родзинкою вашого домашнього столу. Урізноманітніть звичне меню простим рецептом з кабачків і картоплі. Соковите частування обов’
Соковите і низькокалорійне літнє блюдо – овочева запіканка з кабачків, помідорів і сиру. Просте у виконанні частування порадує ароматом і поживними властивостями. Можна подавати до обіднього столу.
Ароматне і неймовірно поживне частування для вашого столу – запіканка з кабачків і курячого м’яса. Блюдо підходить для домашнього обіду. Воно порадує корисними властивостями і
Старий добрий пломбір з ідеальним вершковим смаком і дражливим запахом ванілі зараз став справжньою легендою. Через десятиліття вже дорослі ласуни з ностальгією згадують це культове морозиво.
Торт з красивим ім’ям “Молочна дівчинка” останнім часом став досить популярним серед інших тортів, і це ім’я пов’язане з німецьким виробником згущеного молока.
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
Ошатний і з дивовижним смаком салат на основі пекінської капусти, кукурудзи і креветок – блюдо популярне як на святковому, так і на дієтичному або повсякденному столі. Його відрізняє...
Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що.
Картоплю готують в кожній родині і за різними рецептами, адже вона є основоположним продуктом нашого меню. Варіантом смачної картопляної страви може бути у вас картопля часточками, запечена з.
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
Картоплею “в одежинці” кулінари називають загорнуту в бекон картоплю і запечену в духовці. У цьому варіанті картопля виходить в рази ситніше і смачніше і буде мати оригінальний вигляд,.
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
Варіантом повсякденного салату і замість тих, які досить приїлися, може бути у вас закуска на основі пекінської капусти з ковбасою і кукурудзою. Для салату вибираються невеликі качани цього.
Блюдо готується просто: картопля загортається в скибочку бекону і запікається в духовці під сметанним соусом. Поєднання смаків цих інгредієнтів досить оригінальне і за рахунок копченого