Рецепти страв з молоком
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.9 г.
Білки3.5 г.
Жири4.7 г.
Вуглеводи62
ккалНемає нічого смачнішого за домашню випічку! Ароматні пампушки, булочки, пиріжки та печиво — те, що гарантує фантастично смачне та затишне чаювання. Це потрібно холодними осінніми вечорами.
Як складно зараз здивувати десертом! Сучасне кондитерська майстерність точно досягло вищої точки. Торти будь-яких форм і розмірів, химерні, але вдалі поєднання інгредієнтів — будь-який каприз!
Яскрава і цікава за смаком запіканка для домашнього меню – з кабачків і цвітної капусти. Блюдо вийде з яскравою рум’яною скоринкою. Підходить для сімейних сніданків і обідів.
Рум’яна овочева запіканка стане родзинкою вашого домашнього столу. Урізноманітніть звичне меню простим рецептом з кабачків і картоплі. Соковите частування обов’
Соковите і низькокалорійне літнє блюдо – овочева запіканка з кабачків, помідорів і сиру. Просте у виконанні частування порадує ароматом і поживними властивостями. Можна подавати до обіднього столу.
Старий добрий пломбір з ідеальним вершковим смаком і дражливим запахом ванілі зараз став справжньою легендою. Через десятиліття вже дорослі ласуни з ностальгією згадують це культове морозиво.
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
Пекти Великодні частування для мене справа нова і цікава. Пристрастилася Я до нього зовсім недавно, коли доньці було трохи більше року. За цей час спекла неймовірно смачні краффіни,...
Що таке бургер? Пара шматочків хрусткого хліба, кілька листя салату, котлета, сир і кілька видів овочів. У домашньому виконанні будь-який сендвіч перетворюється з фастфуду в збалансоване харчування.
У нашій родині прийнято на Великдень завжди готувати м’ясний хлібець в духовці. Та й інші свята рідко без нього обходяться. Але ми настільки полюбили це блюдо з фаршу,...
Хочете здивувати своїх близьких і урізноманітнити домашнє меню? Приготуйте апетитну запіканку з риби і овочів. Смачне і яскраве блюдо подавайте до сімейного обіду або вечері. Спробуйте!
Смачний і ароматний штрудель, приготований за даним рецептом, можна подати з чашкою кави або чаю, кулькою морозива або розтопленим шоколадом.
Щоб при розморожуванні шари тісту не злиплися, їх потрібно заздалегідь відокремити один від одного і розкласти по різних пакетам. Тісто з морозильної камери варто дістати заздалегідь – за.
Цікавий спосіб приготування сирного торта – на сковороді. З таким простим і смачним десертом впораються навіть новачки. Подавайте його до чаю, кави або в рамках святкового столу.