Калорійність на 100 грам (кбжу):
3.7 г.
Білки
0.4 г.
Жири
7.6 г.
Вуглеводи
47
ккал
Новорічний салат з яловичиною і огірками
20 хв6
Цього року головною закускою мого святкового столу буде не класичне “Олів’є” або “Шуба ” за рецептом бабусі. Я приготую салат з яловичиною, який миттю
Салат з курки і свіжих огірків
25 хв6
На святкове застілля я завжди готую салат з курки. Безумовно, класичні закуски на зразок салатів “Олів’є” і “Мімоза” ми любимо, але цей салат кожен раз з’
Закуска з тунцем на ананасових кільцях
20 хв4
Будь-яке свято одночасно і радісна, і клопітка подія. Потрібно продумати все до найменших деталей. А головне – скласти меню. І щоб воно не було банальним, а змогло приємно...
сирна куля
2 год 0 хв6
Цей рецепт для тих, хто переситився одноманітністю і відкритий до нових оригінальних ідей. Для мене сирна куля в горіховій посипці – це про буйство кольорів і ароматів, про...
2 год 15 хв4
Раніше з бобових я варила тільки гороховий суп, а для приготування гарнірів використовувала класичні крупи. Але під час торішнього посту подруга дала мені спробувати квасолю в пакеті —.
курка в цибулевому соусі
1 год 5 хв10
Ясса або курка в цибулевому соусі — це національне сенегальське блюдо, де м’ясо птиці спочатку довго маринують, а потім тушкують в маринаді з цибулі і спецій. І, знаєте,...
Картопляні пиріжки з сиром на сковороді
40 хв8
Картопляне пюре останнім часом ставлю на стіл перед гостями чисто з пристойності. Адже будь-який інший гарнір розбирають ще гірше. Звичайно, я гостей розумію. Хто буде їсти картоплю, поки.
Крем-суп з брокколі і картоплі
60 хв4
Картопля, додана в такий суп-пюре, забезпечує йому густу консистенцію і велику поживність. Також кладемо селеру для аромату і вершковий сир для ніжного смаку. Якщо ви не любите страви...
1 год 20 хв4
Прекрасна закуска для літніх пікніків з шашликами – закуска, приготована з сезонних стиглих овочів. Готувати дане блюдо рекомендується саме з домашніх овочів, так як саме вони самі ароматні.
30 хв4
Баклажани – дуже універсальний овоч, з якого роблять і ікру, і рулетики і консервацію. Але зараз ми зупинимося на оригінальній закусці “Тещин язик”, яка прикрасить будь-який святковий стіл.
40 хв4
Ефектна і оригінальна закуска, приготована з овочів, з легкістю може прикрасити стіл своєю незвичайною подачею. В даному рецепті можна використовувати будь-який сир, який ви любите
рецепт крем-супу з гарбуза з вершками
1 год 20 хв6
Традиційний гарбузовий крем-суп з вершками – це смачне і поживне блюдо для вашого обіду. Порадуйте себе і домашніх оригінальною кулінарною ідеєю. Використовуйте для цього простий і
40 хв1
Буряк і майонез – завжди відмінне поєднання. Використовуємо цей соус і в заготівлі. Така ікра відмінно підійде в ролі салату до гарячих страв.
55 хв3
Чи знаєте ви секрет приготування ніжного і пряного гарбуза всередині і хрусткого зовні? Для того щоб створити таке цікаве блюдо знадобиться зовсім небагато часу, спецій і шматочки гарбуза....
Гарбуз цілий з начинкою з м'яса і овочів
2 год 0 хв4
Смачне і поживне блюдо для домашнього столу – гарбуз, фарширований м’ясом і овочами. Здивуйте яскравим і соковитим продуктом своїх близьких. Частування не вимагає додаткового гарніру.
2 год 25 хв2
Для приготування рулетиків вибирайте більш молоді кабачки. За розміром вони повинні практично збігатися з розміром огірків, інакше їх буде складно тонко нарізати і скрутити.
рулетики з кабачків з фаршем в духовці
60 хв16
Родзинка рецепта – в начинці з фаршу з великою кількістю зелені, яку можна замінити, наприклад, грибами або овочами. Блюдо подають до столу в якості закуски або як доповнення...
Рагу з овочів в духовці в горщику
2 год 0 хв2
Для овочевого рагу підійдуть практично будь-які овочі, які знайдуться у вашому холодильнику. Запечені овочі в горщиках порціями особливо припадуть до смаку вегетаріанцям і тим, хто
овочі в рукаві для запікання
2 год 0 хв6
Ароматні овочі, запечені у власному соку, особливо актуальні в літній період. Спеціальне пристосування, рукав, дозволяє по максимуму зберегти смак і соковитість обраних вами овочів.
2 год 15 хв4
Запікання овочів в духовці у фользі дозволить приготувати їх не пересушуючи. Овочі виходять ароматними, соковитими і дуже смачними.