Рецепти страв з цукром-піском
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири99.7 г.
Вуглеводи398
ккалОдин з варіантів приготування домашньої кабачкової ікри – шматочками. Приготувати соковитий і смачний продукт можна в мультиварці. Використовуйте перевірений рецепт для цікавої овочевої закуски.
Яскрава і соковита кабачкова ікра виходить з додаванням моркви і томатної пасти. Приготувати продукт нескладно в домашніх умовах. Використовуйте для цього простий і швидкий рецепт в мультиварці.
Домашню кабачкову ікру можна смачно і швидко приготувати в мультиварці Редмонд. Оцініть цікавий рецепт. Готову холодну закуску можна подавати з хлібом, а також з м’ясом або рибою.
Швидко і смачно приготувати апетитну кабачкову ікру можна в мультиварці-скороварці. Овочеве частування стане яскравим доповненням для багатьох інших страв. Спробуйте!
Цікавий спосіб приготування домашньої кабачкової ікри в мультиварці – з томатною пастою і майонезом. Готовий продукт вийде соковитим і ароматним. Використовуйте його для приготування інших закусок.
Ніжна і поживна кабачкова ікра – універсальна закуска для вашого столу. Швидко приготувати її можна за допомогою мультиварки. Оцініть класичний кулінарний рецепт.
Для того, щоб блюдо вийшло смачним, вибирайте не надто pрілі баклажани. Шкірку в процесі приготування можна зрізати або залишити – залежить від ваших уподобань. Кількість солі і цукру...
Блюдо з квасолі за даним рецептом подається до столу у вигляді самостійної закуски або в якості доповнення до гарнірів і м’ясних страв. У традиційному рецепті використовують червону квасолю,.
Назва страви прийшла до нас з Грузії. Так називають в цій країні будь-які страви з квасолі. Згідно з класичним рецептом, в лобіо додають червону квасолю і багато зелені.
Салат можна додавати у другі страви, наприклад, тушковану капусту або овочеве рагу. Перед тим, як варити, квасолю необхідно залити водою не менше ніж на 4-6 годин, причому вода...
В рецепті використовується біла квасоля. При бажанні ви можете замінити її червоною – це не принципово. Найголовніше – зварити бобові повністю, щоб вони не залишалися жорсткими.
Спаржева квасоля приваблива для тих, хто дотримується здорового харчування. Блюдо дієтичне, містить велику кількість макро і мікроелементів.
Пропонуємо рецепт хрусткої вітамінної закуски із зеленої квасолі, багатої мінеральними речовинами і органічними кислотами. Вона ідеально підійде як для буденного, так і для святкового столу.
Консервована квасоля – дуже корисний продукт, який відмінно поєднується з м’ясом і рибою. Квасоля містить достатню кількість білка і здатна замінити м’
Квасоля з овочами, яку Ви заготовите на зиму, можна їсти не тільки як вітамінний смачний салат. З неї вийде відмінний наваристий суп або заправка до другої страви, наприклад,...
Грибну ікру можна не тільки до картоплі подати, але і зробити з неї дуже смачні бутерброди або тости. Через лісові гриби аромат у закуски просто чарівний і він...
Рецепт заготовки не вимагає додавання ні лимонної кислоти, ні оцту. Всі овочі варяться в томатному пюре без попереднього обсмажування з додаванням цукру, щоб повністю розкрити смак овочів.
З квасолею заправка виходить ще більш ситною і не вимагає додаткових зусиль, наприклад, варіння м’яса. Готовий борщ наваристий, густий, володіє красивим насиченим кольором.
Щоб борщова заправка вийшла ще більш насиченою і смачною, спробуйте приготувати її в автоклаві. Ви заощадите масу часу і будете на 100% впевнені, що ваші закрутки збережуться.
За даним рецептом ви досить швидко приготуєте заправку для борщу, так як овочі не потрібно обсмажувати – тільки зварити в свіжому вигляді. Крім часу, витраченого на обробку овочів,...