Інгредієнти: Насіння і горіхи
У Грузії рулетики з баклажанів – популярна страва, в яку кладуть волоський горіх, і свіжу кінзу. Блюдо відразу стає більш пікантним і набуває оригінальний смак.
Через м’ясорубку пропускається гострий перець, часник, кінза, кріп, петрушка і волоський горіх. Потім туди додається сіль, хмелі-сунелі і все перемішується. Отримана маса накривається
Через м’ясорубку пропускається гіркий перець, часник, волоські горіхи і кінза. Потім туди додається сушений коріандр, кондарі (чабер), оливкова олія, білий винний оцет, сіль і
Пекучий перець пропускається через м’ясорубку, потім до нього додається винний оцет, часник, розпечені на сковороді спеції, сіль і подрібнені волоські горіхи.
Вийде ароматний, густий, солодкий, але досить міцний напій. Час приготування 30 хвилин. Час настоювання 20 днів. З приводу розбивання кокоса, якщо його зверху бити, потрібно велике зусилля.
Дуже смачний і легкий в приготуванні салатик – просто натріть на тертці всі інгредієнти, змішайте, залийте соусом, і готово. Солодко-кисле яблуко, соковита і хрустка капуста
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
Навіть щільні красиві плоди можуть бути всередині зіпсовані хробаками. Якщо є сумніви в якості продукту, опустіть ягоди в підсолену воду з невеликою кількістю лимонної кислоти.
Дуже смачне варення з ревеню у вас вийде за даним рецептом. Свіжість самої рослини, яскраві нотки цитрусових і пряний аромат бадьяна і кориці – все разом робить смак...
Вважаєте, що просто вишневе варення нудне або просто хочете спробувати щось нове і незвичайне? Цей рецепт для вас. У міру солодке, з легкою кислинкою і непередаваним пряним ароматом....
Дуже смачний, ніжний, апетитний, соковитий салат. Пружний кальмар відмінно поєднується з пружною капустою, все це ідеально доповнюється соковитими перцем і цибулею, а унікальна заправка
Це не зовсім типовий салат з морської капусти. Якщо ви любитель гостренького, зверніть увагу на цей рецепт. Пікантний, гострий – яскравий –смак і аромат цього салату вам запам’ятається....
Ця заправка виходить досить густа і по-справжньому дуже смачною. Незвичайна, з насиченим смаком – вона є не просто заправкою, а й окремим інгредієнтом будь-якого салату.
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’язково залишаться дуже і дуже смачними.
Це дуже простий з приготування, але при цьому складний за поєднанням смаків салат. В його структуру входять салатні листя руколи, а за неповторний смак відповідають груша, сир і...
Ще один варіант незвичайної, але дуже смачної паски. Мабуть, вона чимось віддалено нагадує Краффін – така ж листкова, повітряна і легка. Тут немає звичних всім родзинок, зате є...
Краффіни стали просто мега-популярними в останні роки. Вони також готуються з дріжджового тіста, але відрізняються самою технологією приготування і великою кількістю вершкового масла.
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується мигдальне борошно, що підсилює характерний.
Цей найпростіший в приготуванні і за складом салат виходить дійсно дуже смачним. Солодка морквина відмінно поєднується з легкою гіркуватістю редису, а заправка з олії і лимонного соку додає.