Страви з томатною пастою
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.3 г.
Жири16.7 г.
Вуглеводи80
ккалПоживна ікра з кабачків на зиму виходить з додаванням інших овочів, томатної пасти і майонезу. Смачне частування стане вашим улюбленим перекусом і урізноманітнює домашнє меню.
Швидко і просто приготувати кабачкову ікру можна в мультиварці. Таке частування доповнить інші страви або стане прекрасним компонентом для холодних закусок. Забирайте ідею!
Один з варіантів приготування домашньої кабачкової ікри – шматочками. Приготувати соковитий і смачний продукт можна в мультиварці. Використовуйте перевірений рецепт для цікавої овочевої закуски.
Яскрава і соковита кабачкова ікра виходить з додаванням моркви і томатної пасти. Приготувати продукт нескладно в домашніх умовах. Використовуйте для цього простий і швидкий рецепт в мультиварці.
Швидко і смачно приготувати апетитну кабачкову ікру можна в мультиварці-скороварці. Овочеве частування стане яскравим доповненням для багатьох інших страв. Спробуйте!
Цікавий спосіб приготування домашньої кабачкової ікри в мультиварці – з томатною пастою і майонезом. Готовий продукт вийде соковитим і ароматним. Використовуйте його для приготування інших закусок.
В рецепті використовується біла квасоля. При бажанні ви можете замінити її червоною – це не принципово. Найголовніше – зварити бобові повністю, щоб вони не залишалися жорсткими.
Чудовим грибним смаком можна насолоджуватися цілий рік, якщо потрудиться восени і заготовити грибну ікру з рижиків. Це універсальна закуска, яка прикрасить ваш стіл і урізноманітнює меню.
Закачування з грибів присутні в будь-якому погребі, будь то мариновані опеньки цілими, або ніжки боровиків в олії, солянка або грибна ікра. У цьому рецепті ми хочемо зупиниться на...
Важливе правило приготування смачної заправки полягає в свіжості овочів. Ні в якому разі не використовуйте продукти з ушкодженнями, щоб не витратити даремно час і сили.
Голубці – це ідеальне в усіх відношеннях блюдо, воно смачне, ситне і його можна приготувати про запас і заморозити. Таким чином у вас в морозилці будуть домашні напівфабрикати,...
Голубці являють собою конвертики з капустяного листя з начинкою з м’ясного фаршу. Готуються вони за певним рецептом в сметанному або томатному соусі. Блюдо завжди виглядає апетитно і смак.
Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.
Голубці – таке домашнє і смачне блюдо, що ніхто б не відмовився їсти його хоч кожен день. Тим більше, що готувати голубці можна абсолютно в будь-який сезон, але...
Рецепт голубців передається від матері до дочки, зазвичай у господинь є свої тонкощі і нюанси в приготуванні цього чудового блюда. Голубці зі свіжої капусти, хороші тим, що тушкуються...
Мало яке блюдо ще може зрівнятися з голубцями по цікавості і захопливості процесу приготування. Влаштувати ліплення голубців можна навіть в якості розваги для дітей, а потім всім разом...
Цікавий спосіб маринування кабачків на зиму – в кетчупі. Овочі в банці залишаться хрусткими, але при цьому придбають насичений кисло-солодкий смак. Яскраве частування стане улюбленою
Цей спосіб приготування лагмана трошки відрізняється від усіх попередніх. Якщо до цього ми тушкували овочі і м’ясо, то тут ми все ж більше смажимо. В процесі не потрібно...
Коли немає часу довго готувати червоне м’ясо або ви просто його не любите, на допомогу прийде лагман з куркою. Він готується набагато швидше, а виходить при цьому не...
Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...