Рецепти з страв з оцетом столовим 9%
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири3.0 г.
Вуглеводи32
ккалОбов’язковими овочами «Дунайського» салату є солодкі перці, помідори і цибуля, але її часто доповнюють капустою, огірками і морквою. Готують такий салат починаючи з кінця літа, коли перець і.
Салат для зимового столу з цих овочів, по суті, з усіх, що є на городі, буде яскравим смаковим калейдоскопом на вашому столі і доповнить м’ясні та рибні страви....
Салат на зиму з капусти з додаванням огірка, солодкого перцю і помідорів виходить дуже смачним, адже смак його визначається складом овочів. Його відносять до добірки так званих кубанських...
Якщо у вас хороший урожай різних овочів, можете приготувати на зиму асорті з патисонів і помідорів. Заготівля практична, красива і буде з приємним солодкуватим смаком, адже патисони добре.
У далекі радянські часи були дуже популярні мариновані огірки по-болгарськи. За таким рецептом не менш смачними виходять патисони і кабачки. Патисони виходять з легким солодким смаком і тонкою.
Патисони мариновані – ласощі рідкісні і їх можна приготувати тільки своїми руками. Ніжність смаку і особливий аромат цього красивого овоча нікого не залишає байдужим.
Патисон добре маринується, вбираючи в себе аромат спецій. Зібрати відразу багато маленьких плодів складно, тому маринуємо їх, нарізавши шматочками. Шкірку з патісонів не знімають, так як вона надає.
Яскраву зимову заготовку можна приготувати з лісових грибів і овочів. Така ікра виходить неймовірно смачною і апетитною. Її часто подають з чорним хлібом або в складі інших холодних...
Смачна і цікава заготовка на зиму – грибна ікра. А щоб вона вийшла ще більш соковитою і яскравою, приготуйте її з помідорами. Беріть за замітку просту кулінарну ідею...
Домашню кабачкову ікру можна смачно і швидко приготувати в мультиварці Редмонд. Оцініть цікавий рецепт. Готову холодну закуску можна подавати з хлібом, а також з м’ясом або рибою.
Для салату ви можете вибрати квасолю будь–якого сорту – білу, червону або з цятками. Готові закрутки зберігайте до повного охолодження добу, а потім перемістіть в холодильник.
Для того, щоб блюдо вийшло смачним, вибирайте не надто pрілі баклажани. Шкірку в процесі приготування можна зрізати або залишити – залежить від ваших уподобань. Кількість солі і цукру...
Назва страви прийшла до нас з Грузії. Так називають в цій країні будь-які страви з квасолі. Згідно з класичним рецептом, в лобіо додають червону квасолю і багато зелені.
Салат можна додавати у другі страви, наприклад, тушковану капусту або овочеве рагу. Перед тим, як варити, квасолю необхідно залити водою не менше ніж на 4-6 годин, причому вода...
В рецепті використовується біла квасоля. При бажанні ви можете замінити її червоною – це не принципово. Найголовніше – зварити бобові повністю, щоб вони не залишалися жорсткими.
Спаржева квасоля приваблива для тих, хто дотримується здорового харчування. Блюдо дієтичне, містить велику кількість макро і мікроелементів.
Пропонуємо рецепт хрусткої вітамінної закуски із зеленої квасолі, багатої мінеральними речовинами і органічними кислотами. Вона ідеально підійде як для буденного, так і для святкового столу.
Консервована квасоля – дуже корисний продукт, який відмінно поєднується з м’ясом і рибою. Квасоля містить достатню кількість білка і здатна замінити м’
Квасоля з овочами, яку Ви заготовите на зиму, можна їсти не тільки як вітамінний смачний салат. З неї вийде відмінний наваристий суп або заправка до другої страви, наприклад,...
Завжди приємно відкрити баночку грибної ікри взимку. Не біда, якщо не вийшло закатати її на зиму. Грибну ікру можна зварити в будь-який час року зі свіжих печериць.