Корейська кухня рясніє овочами і різними видами риби, тому страви в ній вважаються корисними і збалансованими. У процесі приготування корейської їжі інгредієнти підбираються так, щоб майже будь-яку з страв можна було подати з вареним рисом або з продуктами, які допомагають переварюванню жирного м’яса, найчастіше свинини. У корейській кухні існує величезна кількість рецептів різних закусок і салатів. Вважається, що гостинні господарі ставлять на стіл до 12 видів закусок. Як правило, їх готують з квашених, варених або смажених овочів – часто з додаванням яловичини, морепродуктів або яловичого рубця. Салати заправляються рослинною олією або соєвим соусом з додаванням оцту. У корейських сім’ях традиційно роблять локшину-куксу або Кукса, закуски намул, кимчи, ччім і інші смачні страви. Сьогодні корейська кухня стає все більш популярною. Один із секретів – часте використання пекучого червоного перцю і інших прянощів, наприклад, коріандру, які надають їжі оранжево-червоний колір і характерний запах.

салат з морської капусти по-корейськи
45 хв6091
Це не зовсім типовий салат з морської капусти. Якщо ви любитель гостренького, зверніть увагу на цей рецепт. Пікантний, гострий – яскравий –смак і аромат
Корейський вінегрет
40 хв100114
Для мене улюблений салат всіх часів — вінегрет. На кожному святі шукаю очима на столі саме його. А вдома роблю цю закуску за своїм особливим рецептом.
Солодкі Корейські оладки
30 хв40187
Мої школярі готові їсти оладки і на сніданок, і на вечерю. Щоб не здаватися поганою мамою, розбавлю такий їх раціон панкейками і ананасами в тісті.
Гострий салат з пекінської капусти
20 хв40168
Від гострих східних закусок приходжу в захват. Намагаюся пробувати щось нове кожен раз, коли йду на базар. Там в одній з крамниць торгує корінна кореянка
Баклажани по-корейськи
20 хв4094
Ще один рецепт закуски з баклажанів. Крім них, для рецепта знадобляться і інші овочі, а також зелень. Салат виходить яскравим, пікантним і дуже смачним.
Огірки по-корейськи
1 год 45 хв4094
Огірки по-корейськи – простий, але смачний салат східної кухні. Закуска виходить гостренькою, соковитою і дуже смачною.
Морква по–корейськи на зиму
2 год 0 хв0497
Нижче представлена добірка рецептів приготування моркви по-корейськи на зиму в банках. Покрокові фото допоможуть запастися дуже смачною і пряною закускою
Зелені помідори на зиму
60 хв0567
Приготувати на зиму дуже смачну закуску з зелених помідорів можна по одному з простих перевірених рецептів з покроковими фото. Особливо смачними і ароматними
45 хв0308
Фунчозу називають «скляним локшиною», так як її готують з рисового крохмалю, але не з борошна. А що стосується рецептів з рисовою локшиною, то в домашніх
торт пафаелло рецепт
1 год 30 хв0752
Декілька покрокових рецептів з фото, як спекти в домашніх умовах торт «Рафаелло». Він складається з пишного бісквіта з мигдальним прошарком, білого солодкого