Рецепти італійської кухні
Вишукані дуже смачні, соковиті і красиві брускетти стануть справжньою окрасою будь-якого столу. Тут всі інгредієнти підібрані дуже ретельно, і кожен з них грає свою роль. Вам потрібна м’
Дуже смачні соковиті брускетти, які виходять неймовірно ситними, незважаючи на невелику кількість інгредієнтів. До речі, всі вони рослинного походження. Сік лимона можна додати прямо
Для любителів яскравого смаку з легкою кислинкою. Ніжна паста з авокадо і двох видів сиру стає ще більш ніжною і ситною завдяки додаванню майонезу. До того ж саме...
Вишукані, смачні і дуже красиві брускетти вийдуть у вас, якщо ви вирішите приготувати їх за вказаним далі рецептом. Хрусткий хліб, свіжий салат, ніжне авокадо з легкою кислинкою лимона,...
Ще один самий що не є італійський варіант італійських брускетів. Свіжий хрусткий хліб, злегка кислуваті оливки, солодкуваті помідори і смачний сир з яскравим пікантним ароматом.
Любите італійську кухню? Тоді цей рецепт брускети просто створений для вас. Італійська шинка, сир і помідори в поєднанні зі свіжим багетом не залишать байдужим нікого. А щоб підкреслити...
Ці брускетти оцінять любителі сирного сиру. Ніжний, кремово-вершковий – він чудово гармонує з авокадо і помідорами. А солодко-кислий бальзамічний оцет, розведений з цукром, вигідно
Ще один просто приголомшливий варіант легкої і соковитою закуски. Авокадо дає брускеттам кремовість і ніжність, помідори – соковитість, цибуля – свою родзинку, а зелень – свіжість і легкість.
Це один з найпростіших і, в той же час, смачних варіантів приготувати брускетти вдома. Легкі, свіжі, ароматні – такі міні-бутербродики припадуть до смаку кожному. Дивовижне поєднання
У відділі закусок мій погляд часто чіплявся за м’ясні закусочні палички. Виглядали вони, звичайно, апетитно, але довіри не викликали. Хто знає, що туди поклали?
Класичний томатний соус маринара — основа основ італійської кухні. Своїм букетом смаків і ароматів прикрашає піцу, випічку, пасту, рис, брускетти. Та все що завгодно!
Багато любителів піци намагаються повторити це класичне італійське блюдо у себе на кухні. Але домашня піца далеко не завжди виходить з хрусткою скоринкою як в ресторані. На щастя,...
У моєму холодильнику завжди є гриби. Адже такий універсальний продукт і в суп, і в салат, і в пиріг, і в гарнір можна додавати. Цей інгредієнт надає страві...
Сир з родзинками — улюблена начинка для випічки моєї бабусі. Але не тільки ватрушки вона нею начиняла. Як зараз пам’ятаю: залітаємо ми з братом з двору на кухню,...
Якщо ви досі пробували тільки лазанью болоньєзе, то вас ще чекає багато відкриттів в італійській кухні. Італійці готують лазанью практично з будь-яких продуктів. Перед вами якраз такий, не.
Песто – вишуканий соус, рецепт якого знає кожен шанувальник італійської кухні. Влітку його можна готувати хоч кожен день, але і заготовити на зиму таку приправу в домашніх умовах...
Печиво савоярді, яке ще називають «дамські пальчики», виходить в домашніх умовах дуже смачним, добре вбирає будь-які сиропи і джеми, часто використовується в якості основи для десертів, здебільшого для.
Лімончело — солодкий, терпкий, освіжаючий італійський напій, який не зрівняється ні з чим. Пропонуємо рецепти його приготування у домашніх умовах. Класичний рецепт Традиційний спосіб