Корейська кухня рясніє овочами і різними видами риби, тому страви в ній вважаються корисними і збалансованими. У процесі приготування корейської їжі інгредієнти підбираються так, щоб майже будь-яку з страв можна було подати з вареним рисом або з продуктами, які допомагають переварюванню жирного м’яса, найчастіше свинини. У корейській кухні існує величезна кількість рецептів різних закусок і салатів. Вважається, що гостинні господарі ставлять на стіл до 12 видів закусок. Як правило, їх готують з квашених, варених або смажених овочів – часто з додаванням яловичини, морепродуктів або яловичого рубця. Салати заправляються рослинною олією або соєвим соусом з додаванням оцту. У корейських сім’ях традиційно роблять локшину-куксу або Кукса, закуски намул, кимчи, ччім і інші смачні страви. Сьогодні корейська кухня стає все більш популярною. Один із секретів – часте використання пекучого червоного перцю і інших прянощів, наприклад, коріандру, які надають їжі оранжево-червоний колір і характерний запах.

45 хв062
Фунчозу називають «скляним локшиною», так як її готують з рисового крохмалю, але не з борошна. А що стосується рецептів з рисовою локшиною, то в домашніх
торт пафаелло рецепт
1 год 30 хв0290
Декілька покрокових рецептів з фото, як спекти в домашніх умовах торт «Рафаелло». Він складається з пишного бісквіта з мигдальним прошарком, білого солодкого